To je to što me zanima!

Englezi: Bilić je pred otkazom, na klupu sjeda Roberto Mancini

Roberto Mancini gledao je poraz West Hama od Manchester Cityja, a engleski mediji to su odmah povezali sa 'čekićarima' te već najavili otkaz Biliću i dolazak Mancinija
Vidi originalni članak

Novi poraz West Hama Slavena Bilića polako gura prema izlaznim vratima 'čekićara'. Barem ako je vjerovati engleskim medijima koji tvrde kako je nakon posljednjeg debakla protiv Manchester Cityja (0-4) bivši hrvatski izbornik na korak do otkaza.

Izgubi li od Southamptona u subotu, Bilić će odmah nakon utakmice biti bivši. A priliku čeka bivši trener Cityja. Roberto Mancini bez posla je nakon odlaska iz Intera u kolovozu prošle godine. Spominjalo ga se kao novog izbornika Engleske, no taj je posao dobio Gareth Southgate.

Talijan često boravi u Londonu u posljednje vrijeme, a engleski mediji tvrde da čeka upravo krivi potez Slavena Bilića. U prilog tome ide i činjenica da je u utorak na Olimpijskom stadionu gledao poraz West Hama od njegove bivše momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • strmi007 03.02.2017.

    pa to nisu istine

  • komentator__Luka 03.02.2017.

    pa njihova je realnost sredina tablice s obzirom na kvalitetu momčadi, što oni misle da sa mancinijem budu u vrhu haha

  • ZaGabria_1 03.02.2017.

    čudi me da ga mijenjaju...čitajući članke novinara 24 časa uvijek je bilić pobjeđivao a west ham gubio...bilić nije nijednu utakmicu izgubio :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare