To je to što me zanima!

Englezi 'bombardirali' Tala Ben Haima SMS porukama

Najviše poruka zahvale nakon pobjede nad Rusijom poslao je John Terry, a zanimljivo je i obećanje koje je prije utakmice dao Joe Cole
Vidi originalni članak

Izrael je Engleskoj dao novu šansu. Pobjedom nad Rusima Izraelci su na životu održali engleske izglede za odlazak u Austriju i Švicarsku, na čemu su igrači 'Gordog Albiona' itekako zahvalni. Tako je Tal Ben Haim dobio 'milijun' poruka iz Engleske.
- Od mnogih poruka koje sam dobio, sudeći po vremenu slanja, neke od njih poslane su mi dok je naša utakmica još trajala. Ne želim vam reći što piše u tim porukama, to je privatna stvar. Engleski nogometaši jako su odani svojoj reprezentaciji, i sada je na njima da se kvalificiraju na Euro - rekao je izraelski reprezentativac u dresu Chelseaja Tal Ben Haim.
Kako navodi Mirror, predvodnik u ''bombardiranju'' porukama bio je John Terry. SMS poruke zahvala su izraelskom braniču slali i ostali engleski reprezentativci s kojima dijeli klupski dres. A ima ih dovoljno - Ashley Cole, Wayne Bridge, Shaun Wright-Phillips, Frank Lampard...
Tvrde i kako je Joe Cole Talu još uoči utakmice obećao da će mu kupiti avionsku kartu za bilo koju destinaciju koju ovaj poželi, ukoliko Izrael pomogne Engleskoj u kvalifikacijama za Euro. Sada vjerojatno jedino preostaje da ovaj odluči želi li na Bahame, Karibe, Tenerife... A možda odabere i hrvatsku obalu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zelenožuti 19.11.2007.

    trebali bi ga ljubit u guzicu a ne slat porukice

Komentiraj...
Vidi sve komentare