To je to što me zanima!

Englezi: Coutinho se vraća na Otok i to u Manchester United

I dok engleski mediji sumnjaju kako ćemo Coutinha ponovno gledati u dresu Liverpoola, kao najvjerojatnija opcija izdvaja se mogućnost posudbe u Manchester United, tvrdi Daily Mail
Vidi originalni članak

Philippe Coutinho prešao je u Barcelonu u siječnju 2018. godine za preko 160 milijuna eura, no taj transfer nikada se nije isplatio.

Brazilski veznjak svoju formu odlučio je pokušati naći u Bayernu gdje je zabio osam golova u 22 prvenstvene utakmice, no čini se kako ga Bayern neće otkupiti.

Trener Katalonaca Quique Setien navodno na njega ne računa ozbiljno, a izgleda kako će Barcelona u potpunosti 'dići ruke' od svog nekoć bombastičnog pojačanja.

Ipak, vrata su mu i dalje otvorena u Premier ligi. I dok engleski mediji sumnjaju kako ćemo Coutinha ponovno gledati u dresu Liverpoola, kao najvjerojatnija opcija izdvaja se mogućnost posudbe u Manchester United, tvrdi Daily Mail.

Nitko ne želi kupiti mačka u vreći, a posudba bi dopustila Unitedu i treneru Oleu Gunnaru Solskjaeru da vidi kako se Brazilac uklapa u njegovoj momčadi. Naravno, posudba bi imala uključenu opciju otkupa, tako da se radi o tek malom riziku za United koji bi se itekako mogao isplatiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NIKE 11.08.2020.

    Bayern je cicija od kluba, sve uvijek žicaju i posuđuju i na kraju ništa. Postaje ogavan taj način gdje ne postoji dostojna konkurencija u ligi.

  • Šumarko 06.04.2020.

    Pa ovo bi bila veća izdaja nego Michael Owen

  • jannie 06.04.2020.

    Hahahaha Man Utd posto sinonim za dizanje cijene igracima koji propadaju , kad ne znaju sta bi izmislili uvijek se sjete uniteda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare