To je to što me zanima!

Englezi dobili novog izbornika: Vodit će ih tragičar Eura 1996.

Southgate je u tri utakmica kvalifikacija za SP 2018 pobijedio Maltu i Škotsku, te remizirao sa Slovenijom, dok je u prijateljskom dvoboju sa Španjolskom odigrao 2-2.
Vidi originalni članak

Gareth Southgate će voditi englesku reprezentaciju u kvalifikacijama za SP 2018 i EURO 2020 nakon što je u srijedu potvrđen za stalnoga izbornika u sljedeće četiri godine.

Southgate (46) je kao privremeni izbornik prije mjesec dana naslijedio Sama Allardycea, koji je morao odstupiti nakon svega 67 dana zbog korupcijske afere, a Engleski nogometni savez (FA) mu je poslije dobrih rezultata ponudio stalni ugovor, koji je bivši reprezentativac i igrač Crystal Palacea, Aston Ville i Middlesbrougha prihvatio. 

Southgate je u tri utakmica kvalifikacija za SP 2018 pobijedio Maltu i Škotsku, te remizirao sa Slovenijom, dok je u prijateljskom dvoboju sa Španjolskom odigrao 2-2. Prvi službeni dvoboj kao stalni izbornik Southgate će imati u ožujku, kada Engleska igra prijateljski dvoboj s Njemačkom. 

Inače, Garetha nogometni fanovi pamte po promašaju penala protiv Njemačke na engleskom Euru 1996. godine koji ih je eliminirao iz turnira. Kasnije su Nijemci trijumfirali u finalu protiv Češke.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • silaaa 30.11.2016.

    Smjesni su ovi englezi. Prvo onaj klaun hodgson a sad ovaj southgate koji je jos gori. Isti su kao i mi. Imaju solidne igrace a treneri katastrofa. Big sam je izmislio nogomet za ovu dvojicu

  • dudlac111 30.11.2016.

    Uzas nevile je ko igrac bio rupa q ko trener je krater

  • nokia010 30.11.2016.

    Los potez.

Komentiraj...
Vidi sve komentare