To je to što me zanima!

Englezi ludi za Ivanom Knöll! Očarala ih je novim bikinijem

Ivana se ne srami promovirati svoj novi kupaći kostim, a to često radi na Instagramu gdje je prati preko 100 tisuća ljudi. Domoljubna i dugonoga brineta zaljubila se u nogomet još dok je bila dijete, pišu Englezi
Vidi originalni članak

Ivana Knöll je prije godinu dana žarila i palila Rusijom. Prelijepa Ivana bila je najstrastvenija navijačica Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, a vrlo brzo njom je ostao očaran cijeli nogometni svijetu, a sad i Englezi. 

Seksi hrvatska navijačica kreirala je bikini u bojama kockica i prigodno ga nazvala 'CROkini', a to je prenio i engleski Sun. 

- Ivana se ne srami promovirati svoj novi kupaći kostim, a to često radi na Instagramu gdje je prati preko 100 tisuća ljudi. Domoljubna i dugonoga brineta zaljubila se u nogomet još dok je bila dijete. Otac ju je često vodio na utakmice - pišu Englezi o našoj Ivani.

Prozvali su je najseksi hrvatskom navijačicom koja privlači poglede sa svojim izgledom i simpatičnošću. 

Ona je postala poznata nakon prve utakmice protiv Nigerije kada je vatreno navijala za naše reprezentativce s tribina, a to nije promaknulo fotoreporterima i kamermanima te je Knöll odmah postala naša najpoznatija navijačica. Išla je i na preostale utakmice u Rusiji kao i na samo finale, a na reprezentaciju nije zaboravila ni nakon Mundijala.

Prisustvovala je utakmici Hrvatske protiv Španjolske u Ligi nacija na Maksimiru kada su naši nogometaši pobijedili i usrećili seksi Ivanu na tribinama, kao i nas same. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • melkiot 15.07.2019.

    Dragi moj tajo, šta nisi napravio rupu u rupi da se rodim ko žena - ne bih dizao stambeni kredit, ne bih ulagao i bio zadužen 25 godina u RH. Digao bih 10 puta manji kredit, puknuo silikone, i živio od lajkova i jeftinog sponzorstva.

  • Biser_2 12.07.2019.

    Malo je napumpala gore. Isplatio se njen „rad“. Moram ovako napisati jer brisu sve zivo. Mala platila samo da ima pozitivne komentare izgleda

  • baranjac156 12.07.2019.

    Kolinda ce se naljutit jer ste Ivanu prozvali najseksi navijačicom

Komentiraj...
Vidi sve komentare