To je to što me zanima!

Englezi o Haliloviću: Podsjeća na bivšeg "Spursa" - Modrića

Već je debitirao i za reprezentaciju. Podsjeća na bivšeg igrača Tottenhama Luku Modrića, a osim Spursa oduševio je i Manchester City, pišu Englezi o Haliloviću
Vidi originalni članak

Prelazak Alena Halilovića i Tina Jedvaja u Tottenham snažno je odjeknuo o otočkim medijima. Naime, za Dinamov dvojac bitku su vodila tri engleska, londonska kluba i prije nego je sezona počela.

Halilovića i Jedvaja željeli su i Chelsea i Arsenal, piše The Sun i predstavlja Englezima mlade Hrvate.

"Alen Halilović drugi je najmlađi igrač koji je ikad igrao Ligi prvaka, a već je debitirao i za reprezentaciju. Podsjeća na bivšeg igrača Tottenhama Luku Modrića, a osim Spursa oduševio je i Manchester City", pišu o Alenu Englezi, a navijači Tottenhama na forumima su izrazili oduševljenje njegovim dolaskom iako on još nije potvrđen.

Napominju da se za Jedvaja borila i Roma.

"Tin Jedvaj juniorski je reprezentativac Hrvatske, a prošle je godine odigrao 13 utakmica za Dinamo. Htjela ga je dovesti i Roma, ali nije uspjela dogovoriti visinu odštete", dodaje The Sun.

Daily Mirror tvrdi da su se za Halilovića zanimali United i Real.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • FilipČikarela 01.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • FilipČikarela 01.07.2013.

    nadajmo se da halilović neće završit ko luka jer ni luka ni nitko njegove kvalitete nije zaslužio da bude zamjena

  • crnoperje 01.07.2013.

    za razliku od Halilovića,Modrić je svoj put prvo do Dinama,a onda i do Reala sam popločil svojim talentom i svojim nogama dok je ovaj, još adolescent, imal taticu koji ga je pogural u prvi tim Dinama i onda su se još neki umješali da bude i u A-repki koju nije zaslužil.U tome je razlika između Halilovića i Modrića i zato bude Modrić ak ne kao igrač,uvijek bolji kao osoba od ovog napuhanka.Da bar bude vrhunski igrač i sve najbolje mu želim,ali prvo mora poraditi na nekim ljudskim osobinama da ga se more uspoređivati s Modrićem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare