To je to što me zanima!

Englezi o nama: Hrvatska nema golmana i pravu špicu! I opet će nas sasvim pogrešno shvatiti...

Gvardiol je druga najveća mlada zvijezda SP-a, no 'vatreni' imaju četiri nedostatka, zbog kojih neće obraniti srebro. Ali, Hrvatska može imati bolju momčad nego 2018., piše 'FourFourTwo'
Vidi originalni članak

Cijele su generacije stasale uz njega, debitirao je na velikom natjecanju 2006. i ovo mu je osmo. Premda mu je 37, Hrvatska je i dalje njegova momčad, on vuče ključne poteze.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je nogometni mjesečnik "FourFourTwo" opisao Luku Modrića, kao ključnog igrača "vatrenih" uoči Svjetskog prvenstva u Kataru. O Hrvatskoj pišu da bi čak mogla imati i bolju momčad nego 2018. godine, ali je jako nestabilna te može ispasti u skupini, ali i doći do finala. Modrić je dominantan i u svom posljednjem plesu s reprezentacijom, ali ostatak momčadi dosta je redizajniran. I opet će je svi htjeti izbjeći u nokaut fazi.

Dok o Zlatku Daliću pišu:

"Bio je heroj 2018. pa potpisao neke sramotne poraze i dobio kritike, ali je nakon poraza od Španjolske u osmini finala Eura 2021., uza znakove samozadovoljstva nekih igrača, ponovno ujedinio momčad i postavio taktiku koja joj najbolje odgovara."

Podsjećaju kako su kroz kvalifikacije iskrsnuli ili se dokazali novi igrači poput Gvardiola, Pašalića, Sose, Majera, ali najveća je snaga vezni red Modrić - Kovačić - Brozović. No, ima i nedostataka...

"Mnogo! Ni jedan od golmana nije sasvim pouzdan, a nema napadača koji u kontinuitetu zabija. Momčad se muči u gradnji igre i ranjiva je iz prekida", piše časopis.

Dodaju da će Hrvatska, ako opet u polufinalu dođe do Engleske, "ponovno pogrešno interpretirati kulturalne implikacije 'tri lava' i iskoristiti ih kao dodatnu motivaciju".

"FourFourTwo" Hrvatskoj predviđa drugo mjesto u skupini, iza Belgije, pobjedu nad Španjolskom u osmini finala i poraz od kasnije prvaka Brazila u četvrtfinalu, a Joška Gvardiola stavio je na drugo mjesto dolazećih zvijezda, na koje treba obratiti pažnju. Prvi je Španjolac Gavi, a iza Joška je Kanađanin Jonathan David.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Beretta92FS 16.11.2022.

    Bitno je samo igrati sa srcem, pa kako bude

  • bobooo 16.11.2022.

    Ivor Pandur je najbolji golman nizozemske Eredivizije, imamo mi odličnih golmana i po HNLu,recimo Majkić iz Istre. Što se tiče napadača,tu su Englezi u pravu,napad nam je jalov, mislim da Livaja mora igrati,jedini on odskače.

  • danijel23 15.11.2022.

    ono kad Englezi pricaju o golmanu, a svi nasi kvalitetniji od njihovih u zadnjih 20 godina 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare