To je to što me zanima!

Englezi pišu: Kramarić tijekom dana potpisuje s Leicesterom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kramarić stiže u posljednjeplasiranu momčad Premiershipa. Leicester je u 20 kola sakupio 14 bodova, a ove je sezone zabio 19 golova. Kramarić stiže kao pojačanje
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić je u Engleskoj i tijekom današnjeg dana trebao bi potpisati ugovor s engleskim prvoligašem Leicesterom, pišu mediji na Otoku.

Goran Kovacic/PIXSELL

Dogovoreni su svi uvjeti transfera , a nedostaje još samo Kramarićev potpis kako bi sve bilo službeno. Engleski mediji pišu o transferu od 10 milijuna eura, a Kramarić bi u novom klubu trebao godišnje zarađivati 1,5 milijuna eura neto.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kramarić stiže u posljednjeplasiranu momčad engleskog Premiershipa . Leicester je u 20 kola sakupio 14 bodova, a ove je sezone zabio tek 19 golova.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • bbbbbrrrrr 07.01.2015.

    Rijeka iduce sezone osvaja prvenstvo, i ulazi u polufinale europske lige....bas su dobar klub...

  • davidhaye 06.01.2015.

    popušili su kao i Delač

  • smijeh 06.01.2015.

    cini mi se da je pao dogovor izmedu Leicestera i Chelsea, posto je u premijer ligi zabranjena takva vrsta posudbe, ovako ce im biti odmah u dvoristu i svakako bolje da igra tamo nego na posudbi u nizozemskoj ili recimo u elheu u spanjolskoj....igrat ce i razvijat ce se, a po pisanju imat ce pravo otic iz kluba ako ispadne iz lige

Komentiraj...
Vidi sve komentare