To je to što me zanima!

Englezi potrošili čak 500 milijuna funti na transfere!

Engleski klubovi ovog ljeta u nove igrače investirali su 500 milijuna funti, ili 30 milijuna više u odnosu na ljetni prijelazni rok prošle godine
Vidi originalni članak

Premierligaški nogometni klubovi ovog su ljeta oborili rekord u iznosu odšteta uplaćenih drugim europskim klubovima za igračka pojačanja.
"Dok globalna ekonomija, kao i nogometni klubovi iz drugih europskih zemalja, sve više pate od recesije, engleski klubovi na taj proces pokazuju iznenađujući otpor", zaključak je studije koju su proveli u međunarodnoj revizorskoj kući Deloitte.
S posljednjim transferima Robinha (Manchester City) i Berbatova (Manchester United), zajedničke vrijednosti 63 milijuna funti, englesko je tržište nogometašima zabilježilo rekordnu potrošnju. Engleski klubovi zajedno su ovog ljeta u nove igrače investirali 500 milijuna funti, ili 30 milijuna više u odnosu na lanjski ljetni prijelazni rok.
- Razina trošenja na transfere igrača u Engleskoj višestruko premašuje razinu u ostalim europskim ligama – izjavio je Paul Rawnsley, direktor Deloitteove sekcije za analizu poslovanja u sportu.
- Kako je većina budućih prihoda u budžetima engleskih klubova već pokrivena sponzorskim ugovorima, oni se jednostavno pokazuju potpuno otpornima na trenutačne neizvjesne promjene na tržištima kapitala - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • da reknem 02.09.2008.

    budalaštine...djeca u africi umiru jer nemaju šta jesti...a ovdje se novci obrću kao da se radi o lipama..

  • majstor4 02.09.2008.

    Najbolja besplatna internet igra.. Klikni i uživaj http://www.travian.com.hr/?uc=hr2_34433

  • BBBoXer 02.09.2008.

    ima se , moze se !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare