To je to što me zanima!

Englezi: Skauti su ga gledali u Ligi prvaka, United želi Livija

Prisutnost skauta i činjenica da David de Gea još uvijek nije potpisao novi šestogodišnji ugovor vrijedan 350 tisuća funti tjedno, gurnuli su ga korak bliže Old Traffordu, navodi engleski The Sun
Vidi originalni članak

Skaut Manchester Uniteda bio je na utakmici Dinama i Rosenborga kako bi uživo na djelu gledao Dominika Livakovića. Livi je briljirao u pobjedi Dinama 2-0, kojom su 'modri' jednom nogom zakoračili u grupnu fazu Lige prvaka.

Mladi Dinamov golman istaknuo se s nekoliko sjajnih intervencija pa su engleski mediji objavili vijest da United radi na njegovu dovođenju.

Vijest je plasirao The Sun, a iako se Livakovića do sada nije dovodilo u vezu s 'crvenim vragovima', prisutnost skauta i činjenica da David de Gea još uvijek nije potpisao novi šestogodišnji ugovor vrijedan 350 tisuća funti tjedno, gurnuli su ga korak bliže Old Traffordu, navodi engleski medij.

United se želi osigurati jer De Gea je jedan od najboljih svjetskih golmana, a veliki interes za Španjolca pokazuje PSG.

Konkretnije ponude za Dominika Livakovića do sada su stigle jedino od Porta i Montpelliera u visini od 10 milijuna eura. Dinamo Livija cijeni puno više i traži između 20 i 25 milijuna eura.

Mladi dinamovac na golu Dinama stajao je ukupno 107 puta od čega je 55 puta uspio sačuvati mrežu netaknutom. Uz Danija Olma i Mislava Oršića čini trio najboljih pojedinaca momčadi Nenada Bjelice.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • dektiva3 25.08.2019.

    Neka dinamo uzme pravu lovu za livia,imaju slobodnog lovru kalinića...

  • Pra&vica 25.08.2019.

    Konačno jedan iz nogometnog miljea koji ima sve kako treba. Talent, misli svojom glavom ali i ima izvanredne ljude oko sebe, radi( istina, mogao bi i više ) nije pohlepan i siguran je u sebe da ima dovoljno svega kad on odlući otići da će to bez problema ostvariti. BRAVO LIVI.

  • strmi007 25.08.2019.

    Dinamooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare