To je to što me zanima!

Englezi strahuju od Andrija Ševčenka na Wembleyu

Engleska će u srijedu na Wembleyu dočekati Ukrajinu s Andrijem Ševčenkom i eventualnom pobjedom napraviti golemi korak ka SP-u
Vidi originalni članak

Dolaskom na Otok Ševčenkova karijera krenula je nizbrdo, nekoć velikog Ukrajinca tamošnji mediji su razapeli, a od istog tog “bivšeg igrača” danas strepe.
- Zaboravite li i sekundu na Ševčenka, probudit će vas golom. Ima odličnu kontrolu lopte i prvoklasnu završnicu. Itekako moramo paziti na njega - rekao je igrač koji bolje od svih Engleza poznaje Ukrajinčeve mogućnosti - John Tery.
- On je jedan od igrača koji za reprezentaciju uvijek igraju dobro, a na Wembleyu će imati poseban motiv. Uvjeren sam da će cijeloj Engleskoj, prvenstveno ljudima u Chelseaju, htjeti dokazati koliko su pogriješili što mu nisu dali pravu priliku - rekao je kapetan Chelseja i Engleske.
A Ukrajinici pod dojmom Hrvatske na Wembleyu vjeruju da mogu isto. Pobjeda, kažu, nije nemoguća misija, a njihova najveća prednost je to što nemaju imperativa. Englezi, s druge strane, na Wembleyu uvijek moraju pobjeđivati, a uspiju li u srijedu, bit će jako blizu SP-u.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • alo_mačko 31.03.2009.

    ne može Voronin sam dobit utakmicu.

  • platana 31.03.2009.

    da sigurno bas od njega strahuju mozda prije od voronjina

Komentiraj...
Vidi sve komentare