To je to što me zanima!

Englezi su 'provalili' i Vardyjev ugovor: Klauzula 39 milijuna €

Želi li netko kupiti Jamieja Vardy morat će Leicesteru platiti minimalno 39 milijuna eura koliko po The Timesu iznosi odštetna klauzulau novom ugovoru napadača
Vidi originalni članak

Nakon što je jučer Football Leaks otkrio detalje prvog ugovora Luke Modrića u Real Madridu, danas je na red stigao Jamie Vardy. Napadač Leicester Cityja prije mjesec dana potpisao je poboljšani ugovor s 'lisicama' do 2019. godine koji mu jamči duplo veću plaću no što je imao prije te ona sada iznosi nešto više od 100.000 eura tjedno. 

A The Times je sada došao do novih informacija iz ugovora te saznaju da odštetna klauzula za napadača hita Premiershipa iznosi 30 milijuna funti (oko 39 milijuna eura).

Prvog strijelca Premiershipa s 19 golova u siječnju su htjeli dovesti Manchester United i Chelsea, no Leicester se požurio i potpisao novi ugovor kojim će svoga najboljeg strijelca pokušati zadržati i iduće sezone u kojoj će gotovo sigurno igrati Ligu prvaka.

A kako bi se vrlo lako moglo dogoditi da se Chelsea i Manchester United ne plasiraju u Ligu prvaka, ni Vardyju transfer u neki od ova dva velikana sigurno neće biti primamljiv. Uz to Vardy ima već 29 godina i pitanje je žele li United ili Chelsea iskrcati gotovo 40 milijuna za igrača iza kojeg je tek jedna vrhunska sezona. Vardyjev ostanak u Leicesteru stoga zvuči kao najrealnija opcija s obzirom da je i pri potpisivanju novog ugovora rekao kako ne namjerava mijenjati klub.

- Želim ovdje ostati još jako dugo. Leicester mi je vjerovao od prvog dana i nemoguće je objasniti koliko mi je to pomoglo da napredujem - rekao je tada Vardy.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Einstain 7 08.03.2016.

    1 dobra sezona i odma vrijednost 40 Mil. a covjek ima 30 godina..pa ko tu koga

  • --- DAVOR --- 08.03.2016.

    Pa to je danas prosjećna cijena kvalitetnog napadaća i bez klauzule bi tolko iskamčili. Ovi iz Citya il Chelsea bi dali i 60 milja.

  • Tenac 08.03.2016.

    tako se pričalo i za reusa pa ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare