To je to što me zanima!

Englezi tvrde: Nikola Kalinić na meti je Ranierijevog Leicestera

Član Fiorentine prethodne je sezone u Serie A zabio 12 golova, a posebno se pamti njegov hat-trick na San Siru protiv Intera. Na Euru je golom 'furiji' potvrdio klasu
Vidi originalni članak

Prijelazi rok tek je počeo, a time se otvaraju i brojni tračevi, naročito oko klubova koji imaju veću platežnu moć. Jedan od takvih je i Leicester Claudija Ranierija, čudesni Leicester koji se okitio naslovom prvaka Engleske prošle sezone.

Svjesni težine izazova sljedeće sezone, primorani su ulagati u igrački kadar. Tako su već doveli četvoricu novih igrača: Ron-Robert Zieler, Luis Hernandez, Nampalys Mendy i Ahmed Musa proširuju raznovrnost opcija talijanskom stručnjaku, no njemu to nije dovoljno.

Fokus je usmjerio na hrvatskog reprezentativnog napadača Nikolu Kalinića (28), piše Daily Star. Član Fiorentine prethodne je sezone u Serie A zabio 12 golova, a posebno se pamti njegov hat-trick na San Siru protiv Intera. Veliku pažnju privukao je njegov gol Španjolcima na Euru, a osim gola za izjednačenje, uspio je i asistirati za pobjedu. Potvrda klase...

Ti su potezi očigledno nagnali Ranierija da se raspita na koliko ga 'viole' cijene. Prema pisanju engleskih i talijanskih medija, riječ je o cifri od oko 18 milijuna eura, dok bi popularni Kale zarađivao preko 120 tisuća eura tjedno.

Potencijalna ponuda 'lisica' djeluje vrlo, vrlo ozbiljno, ali i izdašno, no mora se i priznati - Kalinića bi itekako zanimljivo bilo pratiti u Premiershipu ukoliko se odluči vratiti na 'otok'.

Naime, on je u razdoblju od 2009. do 2011. nosio dres tadašnjeg prvoligaša Blackburna koji ga je doveo iz splitskog Hajduka, međutim, Nikola se nije pretjerano proslavio. U 44 ligaška nastupa zabio je sedam golova.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • senzitivna artičoka 04.07.2016.

    120,000 na tjedan, dakle malo manje od 6 milijuna na godinu

  • senzitivna artičoka 04.07.2016.

    samo da ne završi kao kramarić

  • Pobotchnick Leeyoobo 04.07.2016.

    nidžo je solidan igrač. kao i ostali naši napadači... nažalost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare