To je to što me zanima!

Englezi: Vida sve dogovorio, s 'redsima' potpisuje na 2 godine

Prema pisanju engleskih medija Domagoj Vida uskoro će postati novi igrač Liverpoola. Hrvatski stoper dogovorio je osobne uvjete i sada još samo preostaje da 'redsi' zadovolje želje Bešiktaša...
Vidi originalni članak

Domagoj Vida uskoro i službeno postaje novi igrač Liverpoola! Klub s Anfielda već je dogovorio osobne uvjete s hrvatskim stoperom i pred engleskim je velikanom tek da dogovori detalje s Bešiktašem prije no što transfer postane i služben.

Javljaju to danas engleski i turski mediji prema kojima će Vida potpisati na dvije godine uz opciju produžetka ugovora za još jednu sezonu. No ono sa čim se Liverpool još mora 'boriti', javljaju Turci, jesu financijski zahtjevi Bešiktaša. Turski klub za Vidu navodno želi dobiti minimalno 30 milijuna eura, što bi bilo najviše u povijesti kluba, a navodna zanimanja Barcelone, Arsenala, Evertona, West Hama i ostalih koji su se ovih dana spominjali, Domagoju samo dižu cijenu.

SVI SU LUDI ZA VIDOM Vida ruši rekord: Ponudu za Domagoja sad šalje i Arsenal

Domagoj je odigrao fantastično na Svjetskom prvenstvu u paru s Dejanom Lovrenom i prema svemu sudeći oduševio Jürgena Kloppa koji tako i u klubu želi spojiti Vatreni dvojac koji je Hrvatsku vodio i do svjetskog srebra.

No, ima i onih na Otoku koji su u javnost pustili informaciju kako Liverpool uopće niti nije zainteresiran za Vidu te da je to samo turski pokušaj dizanja cijene. Ipak, više je onih kojima Vida u dresu slavnog engleskog kluba zvuči sve realnije.

VELIKANI LOVE VATRENOG Vida apsolutni hit: Redsi nude 30 mil. €, ali javila se - Barca!

U svakom slučaju Bešiktaš je u sjajnoj poziciji s obzirom da je Vidu doveo prije šest mjeseci bez odštete iz kijevskog Dinama. Zanimanja Liverpoola, Arsenala, Barcelone, West Hama stoga posebno vesele predsjednika turskog kluba Fikreta Ormana koji će uskoro otići u Englesku na pregovore sa zainteresiranima, a čim se spominje toliko klubova, a još dolaze i iz prebogatog Premiershipa, cijena raste. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 140

  • filke 26.07.2018.

    Zasluženo

  • AntiMamic1 26.07.2018.

    Lovren, Vida, Diyk strasno nesto...njusim 343 formaciju Liverpoola.

  • Orahova1 26.07.2018.

    Vida samo traži što veću plaću od bahatih kad njihove navikane i napuhane nazovi zvijezde mogu da koštaju tolike pare onda ti možeš najmanje 100,000 tjedno jer toliko vrijediš,sretno Vida.

Komentiraj...
Vidi sve komentare