To je to što me zanima!

Englezi žele zabraniti dolazak na utakmice starijima od 70!

Ta bi zabrana mogla utjecati na trenera Crystal Palacea Roya Hodgsona koji ima 72 godine. Zasada nije bilo odgoda utakmica ili nekih drugih zabrana u Premiershipu, osim one da se igrači ne rukuju prije utakmice
Vidi originalni članak

Engleska vlada sazvala je sportske autoritete i medije kako bi dogovorili daljnje mjere vezane za epidemiju korona virusa. Sastanak će biti održan u Londonu u ponedjeljak, a na njemu će se raspravljati o raznim mogućnostima ukoliko se epidemija proširi.

Novinarka Martha Kelner sa SkyNewsa prokomentirala je što bi moglo biti s Premiershipom: 

- Liga je spremna neke utakmice odigrati iza zatvorenih vrata, ukoliko to predlože čelni ljudi domaćeg zdravstva, kao što su to već učinile neke europske lige - rekla je pa dodala: 

- Podrazumijeva se da bi odigravanje bez gledatelja bilo bolje nego li odgađanje same lige. Uz to, razmatramo i druge opcije. Moguće je da savjetujemo ili čak zabranimo osobama starijim od 70 godina dolaske na utakmice, budući da su oni najrizičnija skupina - rekla je novinarka. 

Ta bi zabrana mogla utjecati na trenera Crystal Palacea Roya Hodgsona koji ima 72 godine. Zasada nije bilo odgoda utakmica ili nekih drugih zabrana u Premiershipu, osim one da se igrači ne rukuju prije utakmice. 

U Seriji A su zbog korone već odgođene utakmice, a oni su ujedno zemlja koju je ovaj virus u Europi najjače pogodio. Prijavljeno je čak 4636 slučajeva zaraze.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nostradamus 07.03.2020.

    Jozi Manolicu nije jasno koja je svrha nogometa ako se omladini planira zabraniti ulazak na stadion.

Komentiraj...
Vidi sve komentare