To je to što me zanima!

Enrique brani Piquea: Guti voli kad Barca gubi, to je normalno

Ne sjećam se da je netko "poderao" Gutija kad je ovaj rekao kako želi Barceloni da izgubi svaku utakmicu. To je smiješno, rekao je trener Barce uoči derbija u Madridu
Vidi originalni članak

Barcelona u subotu od 20:30 sati gostuje na Vicente Calderonu kod Atletico Madrida. Luis Enrique na "presici" se više bavio Piqueom nego samom utakmicom. 

Stoper Barce podigao je prašinu izjavom kako uvijek želi da Real gubi i da mu je drago kad madridskom klubu ide loše.

- Ljudi su licemjerni. Ne sjećam se da je netko "poderao" Gutija kad je ovaj rekao kako želi Barceloni da izgubi svaku utakmicu. To je rivalstvo, a Pique je divan momak - rekao je Enrique i dodao:

- Pique je originalan i ne razumijem zašto mu navijači Španjolske zvižde. To je patetično i utječe na momčad.

Lionel Messi dobio je sina Matea pa nije trenirao cijeli tjedan, ali Enrique je rekao kako će Argentinac igrati od prve minute na Calderonu. Na golu će u Primeri debitirati Ter Stegen, koji je dosad branio u kupu. 

- Nikad nisam sudio golmane po broju primljenih golova. To je odgovornost cijele momčadi. Obojica golmana koje imamo su sjajna - dodaje Enrique.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • pipolino 12.09.2015.

    Navijači,uprava, igrači i treneri Hajduka bi željeli da Dinamo svaku utakmicu primi 5 ili 10 komada, isto to bi željeli i oni s Dinamove strane, uključujući i mene.Pa što je u tome čudno?Ista je situacija između klubova u Milanu,Rimu,Manchesteru,Londonu,Beogradu i na još sto destinacija u svijetu.

  • Glasaj za HSP1861 11.09.2015.

    Sta je tu cudno pa rivli su cijeli zivot.

  • donandres 11.09.2015.

    ne razumijem cemu tolika prica oko ovog, sta je cudno da najveci rivali navijaju da ovi izgube, to svi zele, samo sto je pique to rekao jasno i glasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare