To je to što me zanima!

Enrique nakon teškog poraza: 'Opet bih postavio iste igrače'

Nije pretenciozno misliti o preokretu. Ako je ijedna momčad u Europi sposobna za to, to smo mi, rekao je trener Barcelone Luis Enrique nakon teškog poraza u Bilbau
Vidi originalni članak

Barcelona je prošle sezone primila osam golova u prvih 14 utakmica, a ove joj je sezone to uspjelo nakon samo - dvije. Protiv Seville, istina, to nije bilo pogubno jer je u produžetku golom Pedra uzela europski superkup, ali sve slabosti katalonske obrane iskoristio je Athletic Bilbao svladavši je u prvoj utakmici španjolskog superkupa čak 4-0.

Kao da to nije bio dovoljan razlog da se pospe pepelom, trener "blaugrane" Luis Enrique nastojao je pozitivno gledati na stvari.

- Nije to bila naša najbolja utakmica, nismo imali sreće u nekim situacijama za gol. Ipak, u prvom dijelu meča imali smo dobra razdoblja igre - rekao je Enrique pa samouvjereno poručio:

- Nije pretenciozno misliti o preokretu. Ako je ijedna momčad u Europi sposobna za to, to smo mi. Naravno da me brinu pogreške i činjenica što smo primili toliko golova, pokušat ćemo to ispraviti. Nogomet je igra pogrešaka.

Enrique je od prve minute na San Mamés postavio šaren sastav s Bartrom, Vermaelenom i Adrianom u zadnjoj liniji te Sergi Robertom, Mascheranom i Rafinhom u veznom redu. Na klupi su ostala trojica koja su započela utakmicu protiv Seville, Iniesta, Busquets te Ivan Rakitić, koji je u igru ušao za zadnjih pola sata.

- Preuzimam odgovornost za rotacije zbog igranja nakon manje od tri dana odmora, ali imam vjeru u te igrače i opet bih postavio istu jedanaestoricu. Nema vremena za izlike, moramo se pokušati popraviti.

- Rezultat više ne možemo promijeniti. Na uzvratu u ponedjeljak atmosfera će ići na našu ruku i pokušat ćemo preokrenuti rezultat za naše ljude. Trebamo brz gol - zaključio je Enrique.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • the Flash 15.08.2015.

    Enrique ide na ozbiljnog protivnika sa prosjecnim igracima veznog reda, a Ter Steger si umislio da je Neuer. Bilbao ce to lagano uzet samo treba ostat miran u uzvratu i odigrat ko i jucer ako hoce do trofeja, jer je nemoguce dat takoj ekipi 5 komada a neprimit ni jedan s takom obranom.

  • roberto-barcello 15.08.2015.

    taman prije tekme, dobijem u poruci sastav koji će istrčat ma teren,pomislio sam da je neka prijateljska utakmica,totalno me zbunio Enrique

  • 15.08.2015.

    bez brige uzvrat 6:0 za barcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare