To je to što me zanima!

Enrique: Nije pravo vrijeme da pričamo vraća li se Halilović

Znate da mi je Sporting jako drag, ali sutra idemo isključivo na pobjedu. Moji igrači su spremni, Leo Messi je u savršenoj kondiciji, kaže Luis Enrique
Vidi originalni članak

Nakon što su sa stilom najavili izlazak iz krize zbog koje su ispali iz Lige prvaka i ugrozili osvajanje naslova u Primeri, u Barceloni se u potpunosti mogu okrenuti novim protivnicima u prvenstvu. Prvi na redu je Sporting Gijon, a ako je suditi po 'razbijanju' Deportiva (8-0), onda se Alenu Haliloviću i društvu ne piše dobro.

- Znate koliko mi je drag Sporting, ali mi sutra idemo isključivo na pobjedu. Protiv Deportiva smo prebrodili krizu koja se stvorila s nekoliko loših rezultata u posljednje vrijeme. Ispred nas su još četiri teška kola i sigurno je da će do samog kraja biti jako zanimljivo. Moji igrači su spremni, Leo Messi je u savršenoj kondiciji i spremni čekamo sutrašnju utakmicu - pun je samopouzdanja Luis Enrique koji se osvrnuo i na svog igrača u Sportingu, Alena Halilovića.

- On je važan igrač Sportinga i sada nije vrijeme da pričamo o tome hoće li ostati tamo ili se možda vratiti kod nas.

Ubojita trojka u napadu vraća se u formu u kakvoj je bila većinu sezone.

Suarez je u odličnoj formi i to me posebno raduje. Naš napad je fantastičan, a nema puno igrača koji mogu nekoj momčadi zabiti četiri gola i za još tri asistirati - zaključio je Barcelonin trener.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Matija1611 22.04.2016.

    hajduk nebi pobijedio Deportivo u gostima ni da igra sa 33 igrača ‼️

  • Hrvat123 22.04.2016.

    Navijac sam Barce ali Deportivo bi i Hajduk pobijedio tako da ova pobjeda ne znaci nista ako izuzmemo to da je bila potrebna da zadrzimo prvo mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare