To je to što me zanima!

Enrique: Što sad hoćete?! Ako želite krivca, evo ga, to sam ja

Neki dan ovi igrači bili su dobri jer su pobjeđivali. Ovo je moja odgovornost, ako želite kritizirati, kritizirajte mene, rekao je Luis Enrique nakon katastrofe Barcelone u Parizu
Vidi originalni članak

Rezultat dobro pokazuje ono što se dogodilo na terenu. Očito smo bili lošiji od PSG-a, rekao je Luis Enrique nakon jednog od najtežih poraza u Barceloninoj povijesti. 

- Bila je ovo večer katastrofe. Ma, bili su bolji i s loptom i bez nje. Mislim da ne trebam previše objašnjavati. Bili su bolji i to je to - dodao je Enrique.

Nije baš dobro reagirao na kritike.

- Nećemo trošiti vrijeme na objašnjavanje, nogomet je strastvena igra i ponekad dođe do komplikacija. Ovo je moja odgovornost, ako želite nekoga kritizirati, kritizirajte mene. Neki dan ovi igrači bili su dobri jer su pobjeđivali - kaže Enrique, čija je promjena sustava igre s 4-3-3- na 4-2-3-1 završila karambolom.

- Prebacili smo se na 4-2-3-1 da bi Messi mogao više imati loptu. Samo želim da vi novinari imate isti stav i kad pobjeđujemo i kad gubimo - dodao je Enrique.

- Bili su bolji od nas, igrali su bolje, taktički su bili bolji i fizički jači - lijepo je sve objasnio Sergio Busquets.

Galerija: Najveći porazi Barcelone

Idi na 24sata

Komentari 31

  • f.bulsara 15.02.2017.

    2015 godine svi vi slinavci ste ga hvalili da vam je ispadao iz usta. čovjek osvoji 2 naslova prvaka španjolske i 1 europe i on vam ne valja. strašno..očito nije toliko "marketinški" atraktivan kao padavičari neymar i messi ili šarlatan guardiola. sad vam nitko ne valja. isti taj šarlatan je pokazao što je i tko je u bayernu, definitivno najsređenijem klubu danas...nije mogao nit prismrdit finalu lige prvaka gdje ga je isti taj enrique poslao po ćevape. al dobro..još jednom kažem. ne čudim se što pljujete jer vama je bitno tko od igrača ima kakvu ženu, frizuru i koliko se naslikava. to je za vas nogomet.

  • tom1slav 15.02.2017.

    ja kad sam pisao da je messi jako lose odigrao jos protiv AM svi su me popljuvali..kada sam rekao da covijek izgubi loptu na sredini terena i samo stane svi su me popljuvali..protiv PSG je opet igrao katestrofa..izravan krivac za gol izgubio loptu na sredini i stao..covijek ne trci..previse igra prema sredini..izvuc ga na desnu stranu skroz jer vise nema probojnog alvesa koji je prolazio..i preeeeevise slobode za dvohac messi-neymar..to tvrdim od pocetka sezone!i s tim da su im pojacanja vezne linije malo za rec ocajna..denis suarez i gomes..treba ih nekome poklloniti

  • Shogun 15.02.2017.

    Konačno nam je na naplatu došlo sve ono što se u Barceloni događa u zadnjih par godina.Mesi,Suarez,Iniesta nabacili godine,ima u njima još dinamita ali trebaju pomoć,pogotovo kada dođe ovakva eksplozivna ekipa kao Psg,a pomoći nema.Za najvećeg krivca proglašavam Enriquea,radi pogrešnog odabira pojačanja u zadnjih par godina,jer ako ćemo biti iskreni Gomes,Dani Suarez,Turan,Digne,Mathiu,Paco,Rafinha,Vidal i mali Roberto nisu igrači za Barcelonu.I šta sada,da se nije toliko griješilo i škrtarilo na novcima,pa se svake godine dovelo dva,ali dobra dva igrača,sada bi problem bio lakše riješiv.Uz sve nabrojane igrače treba dodati da su i Busqets,Pique,Rakitić i Mascherano sve sporiji,te da ter Stegen nije neka golmančina,a ni Umtiti stoperčina ispada da na godinu moramo dovesti 10-ak dobrih igrača.A sada je Enriqueova realnost,pošto smo iz Lige prvaka ispali,prvenstvo izgubili(od lošeg Reala),lijepo sve snage baciti na kup kralja pa da i mi nešto ove godine osvojimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare