To je to što me zanima!

EP: Crnogorci pali s -16, Danska 'srušila' i Slovence

Danska je pobijedila i peti puta zaredom, ovoga puta Sloveniju, a rezultatski nevažna utakmica Poljske i Crne Gore završila je 39-23
Vidi originalni članak

Danci su nastavili veličanstveni niz, pobijedili i Sloveniju i osigurali prvo mjesto u skupini 1. Izgubili su s golom razlike na otvaranju od Norveške, ali nakon toga su nazaustavljivi. Slovenija je izgubila pet razlika i prošla duplo bolje nego Hrvatska i Poljska u posljednje dvije utakmice. Lars Christiansen je opet odigrao sjajno i zabio osam golova. Predvodio je danske strijelce, a pratio ga je Boesen sa šest. Odličan je još jednom bio i Kasper Hvidt, a kod Slovenaca najbolji Jure Natek.
Velikih 16 golova minusa najbolji je dokaz da Crnogorci nemaju u nogama šest utakmica u osam dana. Izgubili su 39-23 od svjetskih viceprvaka Poljaka, što i ne čudi budući da najveći dio prvenstva igraju sa šest igrača. Jachlewski je zabio šest golova i bio najbolji strijelac Poljske, a nitko od deset igrača koji su igrali u napadu nije zabio manje od tri. Petar Kapisoda je pogodio šest puta i bio prvi strijelac Crne Gore, a priliku su u ovoj utakmici dobili i mlađi igrači, koji dosad nisu dobili previše minuta. Crnogorci su natjecanje završili s remijem i pet poraza.

Danska - Slovenija 28-23
Poljska - Crna Gora 39-23
Hrvatska - Norveška (20.15)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare