To je to što me zanima!

'Mislili smo da mu nema spasa, poplavio je i okrenuo očima...'

Hajdukov junior Antonio Milić na treningu je dobio epileptični napadaj. Srušio se i hitno je prevezen u KBC Split. Jurica Rakić kaže kako mu je stanje ipak stabilno...
Vidi originalni članak

Antonio je veseo, radostan, smije se... Njegovo je zdravlje na prvome mjestu i sve ćemo podrediti tome. Vjerujem da će s ostatkom momčadi krenuti na pripreme u Tursku, rekao je Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš.

Dramatično je bilo tijekom jutarnjeg treninga Hajduka na stadionu NK Solina u Solinu u ponedjeljak. Mladi stoper Antonio Milić (17) pretrpio je epileptični napadaj, te su ga hitno prevezli na Pedijatrijsku neurologiju KBC-a Split, gdje se dobro oporavlja. Milić je s ostatkom momčadi oko 8 sati iz obližnjeg hotela President dotrčao na jutarnji trening.

- Trčao je među zadnjima i izdvojio se iz skupine, zastao je uz ogradu i srušio se na leđa. Počeo se grčiti i jako se tresti - opisuju njegovi suigrači, koji su se jako uplašili.

Najprisebniji među njima bio je pričuvni golman Dante Stipica, koji je s ekonomom i trenerom golmana Solina Nediljkom Vrdoljakom Zengom prvi priskočio u pomoć. Okrenuli su Milića na bok te mu nakon nekoliko neuspješnih pokušaja uspjeli otvoriti čeljust, koja se grčila, i izvaditi jezik iz dušnika. Prilikom pružanja pomoći Milić je Stipicu i Vrdoljaka jako izgrizao po šakama i prstima.

- Mislio sam da mu nema spasa jer mu nikako nismo uspijevali izvući jezik. Već je bio i poplavio, okrenuo očima... Uspjeli smo, dahnuo je, malo smo ga polili vodom i došao je k svijesti - rekao je Vrdoljak.

Milić se trenutačno dobro osjeća.

- Antonio je pretrpio kratkoročnu krizu svijesti. Sad je dobro - kazao je dr. Jurica Rakić.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 24nogomet 16.01.2012.

    strašno :( riskarati život za slavu koja ti može uništit život i tvoju ljubav prema nogometu..

  • Messi100 16.01.2012.

    Neka mu je sa srećom.I ja sam se urušio isto tako i dobio predinafktno stanje a i imam problema sa srcem.Uglavnom neka se čuva..

  • torca11 16.01.2012.

    sranje se događa vidili sam u centru zagreba takvu pizdariju! dođe ti za plakat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare