To je to što me zanima!

Epilog nereda: Torcida napala policiju, Funcuti gađali Torcidu

Dvojica 18-godišnjaka, 19-godišnjak, 20-godišnjak i 21-godišnjak su osumnjičeni za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom, izjavili su iz policije
Vidi originalni članak

Policija i Državno odvjetništvo još zbrajaju kaznene prijave zbog nereda nakon nedjeljnih navijačkih nereda u Šibeniku. Dvojica 18-godišnjaka, 19-godišnjak, 20-godišnjak i 21-godišnjak su osumnjičeni za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom na štetu pet osoba s područja Kaštela i oštećenja tuđe stvari na štetu 23-godišnjaka s tog područja. Oni su u nedjelu oko 15.10 sati na Jadranskoj magistrali u Šibeniku kamenjem gađali automobile kojima je Torcida putovala na utakmicu u Zadar. Jedan automobil su i pogodili. 

- Pri sukobu navijačkih skupina, kamenjem su gađali osobni automobil Mazda, splitskih registracijskih oznaka, koji je bio u pokretu, a u kojemu su, osim vozača, bila i četvorica putnika, čime su izazvali opasnost za život i imovinu oštećenih. Tom prilikom na vozilu su nastala oštećenja procijenjena na nekoliko tisuća kuna - izvijestila je policija. 

Također, osmorica mladića u dobi od 20, 22, 23, 24, 25, 28, 32 i 35 godina osumnjičeni su za napad na policajce, a 27-godišnjak za prijetnju. Oni su u noći na ponedjeljak, na povratku iz Zadra prema Splitu u koloni koju je pratila policija, na Jadranskoj magistrali u Njivicama pokušali ući u grad kako bi se priključili neredima. 

Policajci im to nisu dopustili, na što su osmorica izašla iz svojih automobila i napali policajce. K tome. 27-godišnjak je u ponedjeljak oko 10 sati ujutro, nakon noći provedene u postaji, vrijeđao i prijetio policajcima koji su ga privodili sucu za prekršaje. Svi su uz kaznenu prijavu dovedeni pritvorskom nadzorniku. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • miris kusa 05.11.2014.

    di je torcida tu je sranje, zabraniti im gostovanja, nisu dobrodosli nigdje, unistavaju sve sto vrijedi u sportu, hrpa divljaka, pa i svoj stadion unistavaju, strasno......

  • mestar 04.11.2014.

    slazem se s nekoliko komentara, zato ne objavite imena svih tih aktora koji su bacali kamenja na sve aute splitske registracije tako da ne nastradaju u buduce pravedni s sibenskom registracijom nego oni osobno to isto vrijedi i za ove druge pa neka Torc i Func. kazne i dicipliniraju ako su to njihovi huligani koji rade na svoju ruku. Ovakovih dogadaja je bilo i bit ce samo ne pamtim da je netko ikad bio neprijateljski nastrojen prema navijacima Hajd. u Dalmaciji! mislim ni sibenika bar ne ovaj put nije smijelo doc do ovog nereda a ni ubuduce kuda vodi ovaj svijet huliganski da posten covijek koji samo prolazi kroz Sibenik sa ST.registracijom ili obrnuto da mu razlupaju auto mozda i izgubi glavu jedno je navijat a drugo je pravit nered i napadat svijet koji nema nikakove veze ni s jednim ni drugima ako func. imaju neke ne rsciscene racune s torc. i obrnuto najbolje neka se oni nadu na netralnom terenu i razrijese jedan na jedan ili deset na deset ili......... bez oruzja i kamenica isto kao sto rade mnogi eur. navijaci kako bilo samo ovo vise nema smisla!

  • sbši 04.11.2014.

    treba taj nogomet opcenito zabranit to je samo bacanje para za kk umijesto toga tvornicee neke otvarat ili slicno

Komentiraj...
Vidi sve komentare