To je to što me zanima!

Eric Abidal operiran devet sati: Svi sada možemo samo čekati

U vrijeme dok je Barcelona razbijala Getafe na svom Camp Nou, njihov branič ležao je na operacijskom sali gdje su liječnici obavljali tešku operaciju transplatacije jetre
Vidi originalni članak

Francuskom reprezentativcu i nogometašu Barcelone Ericu Abidalu (32) jučer je u devetosatnoj operaciji transplatirana jetra rođaka Gerarda. 

Prema pisanju dnevnika El Mundo Deportivo zahvat je počeo oko 15 sati u utorak, a završio oko ponoći. Nakon što se oporavio od anestezije Abidal je prebačen na odjel intezivne njege gdje će biti pod posebnom paskom vrhunskih liječnika. Iz klinike Barna u Barceloni najavili su da će se medijima obratiti službenim priopćenjem tijekom prijepodneva.

I dok je transplatacija njihova suigrača još trajala, nogometaši Barcelone na Camp Nouu su razbijali Getafe. Guardiolina momčad pobijedila je 4-0, a navijači su u 22. minuti utakmice ustali i u znak podrške skandirali Abidalovo ime, aludirajući na njegov broj na dresu.

- Ostaje nam samo da čekamo sljedećih 48 sati da vidimo kako će se razvijati situacija s presađenim organom. Moramo biti oprezni jer sljedeći dani će biti ključni za oporavak. No svi imamo puno vjere u tako snažnog čovjeka kao što je Eric - rekao je Guardiola čija je momčad slavila golovima Messija, Pedra te dva Alexisa Sancheza.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • sugr13 11.04.2012.

    Drži se Abidal, još ćeš ti igrat i na E prvenstvu.

  • jiu_jitsu 11.04.2012.

    Drž se Abidal, želimo ti brzo ozdravljnje, cijela Barcelona je uz tebe ( i ja i moj susjed Zdenko)!Sad će oni; ja navijam za Real, ali svaka čast na......................Barcelona ima dušu i srce, to konstantno dokazuje. Trenutno bih više volio da osvojimo Primeru nego LP. Primera je puno veći izazov nakon onih +10! A u tome nam mora pomoći i José Luis Torrente i njegova ekipa za očevid!haha Pozdrav svima koji misle kao ja, a oni koji ne misle kao ja JBG, sami su si krivi!haha

  • anto123 11.04.2012.

    jebes i klubove i navijanje,treba biti covjek i reci sretno Abidal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare