To je to što me zanima!

Eric Abidal želi nastaviti igrati: Samo Barcelona dolazi u obzir

Volio bih kada bi Barcelona i ja produljili ugovor. Imam snage za nastavak karijere. Neki drugi klub? Ne dolazi u obzir, želim ostati u Barceloni, rekao je Eric Abidal
Vidi originalni članak

Prošlog je vikenda bila prava fešta na Camp Nou stadionu u Barceloni. Ne toliko zbog prvenstvene pobjede protiv Mallorce 5-0, već zbog velikog povratka Erica Abidala...

Taj 33-godišnji francuski nogometaš je u subotu navečer opet zaigrao nogomet. U igru je Abidal ušao u drugom poluvremenu (70. minuta), umjesto Gerarda Piquea, a Francuz je, podsjetimo, 10. travnja prošle godine podvrgnut transplantaciji jetre i otada traje njegov oporavak i pokušaj povratka nogometu.

Posljednju je utakmicu odigrao 26. veljače prošle godine protiv Atletico Madrida, a u veljači je napokon dobio zeleno svjetlo za povratak natjecateljskom nogometu.

Inače, na kraju sezone ističe Abidalov ugovor s Barcelonom i iako je, nedavno, sam izjavljivao da bi to mogao biti kraj njegove nogometne karijere, u četvrtak je Francuz promijenio mišljenje.

- Volio bih kada bi Barcelona i ja produljili ugovor. Imam snage za nastavak karijere. Neki drugi klub? Ne dolazi u obzir, želim ostati u Barceloni i igrati dok mogu, odnosno, dok mogu pomoći - rekao je Abidal.


Idi na 24sata

Komentari 24

  • Sokratis Papastathopoulos 12.04.2013.

    jetreni igrač

  • ninja_ratnik 12.04.2013.

    Ja osobno mislim da vise nemoze biti u prvih 11 u Barci,nazalost s operacijom je izgubio puno,a i godine su tu. Mozda da ostane u klubu,al na nekoj drugoj funkciji.

  • chelseaMG 12.04.2013.

    tako je. bio bi lud kad bi otišao iz barce negdje drugdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare