To je to što me zanima!

Eriksen odlazi iz Tottenhama u Real za čak 100 milijuna eura

Danskog nogometaša želi dovesti i Barcelona, ali čini se da je on skloniji odlasku u Madrid. Posljednjih je pet godina Eriksen igrao na Otoku, ali sad je na korak od odlaska u La Ligu
Vidi originalni članak

Christian Eriksen je "tražena roba". Jedan od najboljih igrača Tottenhama i krilni napadač koji će na Svjetskom prvenstvu predvoditi Dansku, blizu je odlaska u Real Madrid.

Sjajnog Danca želi dovesti i Barcelona, ali on je skloniji odlasku u europskog prvaka.

Tottenham za Eriksena traži između 90 i 100 milijuna eura, a navodno je Real spreman platiti baš 100 milijuna. Madriđani su iz Spursa već dovodili Luku Modrića i Garetha Balea. Za Eriksena bi sad mogli platiti koliko su otprilike platiti i za Balea.

Eriksen je u Premiershipu proveo posljednjih pet godina, ali sad je spreman za nove izazove. Real ga želi dovesti kao zamjenu za Garetha Balea, koji je na korak od odlaska.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • dinamitas_salko 11.06.2018.

    Oce im ostat za place i rezije?? Eriksena dovode za 100milja,milinkovic-savica za 170milja, neymara za 250milja jos ako iskrcaju za leticu 30-40milja nece im ostat ni za kretanje?!?

  • shell dexos2 GM 11.06.2018.

    nije tacno, danci nista ne javljaju o tome

  • srdelawb 11.06.2018.

    Prvi put cujem za njega. I on vridi 100 milijuna... u sta se nogomet pretvorija. Za Par godina ce se platit 60 milijuna odstete za fizioterapeuta

Komentiraj...
Vidi sve komentare