To je to što me zanima!

Eriksen posjetio kolege u Interu

Nakon svega što je prošao na Europskom prvenstvu i doslovno 'izvukao živu glavu', Christian Eriksen (29) vratio se u Italiju te došao pozdraviti članove svog Intera
Vidi originalni članak

Danski veznjak je pozdravio upravu, trenera, suigrače i prisutno osoblje. Eriksen je dobro, u odličnoj je fizičkoj i psihičkoj formi, izvijestio je Inter.

ŠTO DALJE? Eriksen prvi put u Italiji nakon Eura: Razgovarao s Marottom

Danac Christian Eriksen, koji je 12. lipnja doživio srčani udar u susretu protiv Finske na Europskom prvenstvu, u srijedu je prvi put nakon izlaska iz bolnice posjetio suigrače iz milanskog Intera s kojima je prošle sezone osvojio "scudetto".

- On će nastaviti slijediti program rehabilitacije koji su pripremili stručnjaci u Kopenhagenu, koji će također koordinirati medicinsko praćenje - najavili su iz kluba. 

Njegova budućnost u milanskom klubu je neizvjesna jer je igraču ugrađen defibrilator, što nije dopušteno u talijanskoj ligi. Međutim, ne očekuje se njegov povratak na travnjak još barem šest mjeseci, bez obzira ostaje li u Italiji ili ne.

DANAC O TRAGEDIJI Braithwaite: Vidio sam Eriksena i bio je mrtav. Ne bih taj prizor poželio nikome, to je užasno

Eriksen je doživio srčani udar u samoj završnici prvog poluvremena utakmice između Danske i Finske. Oživljavanje je trajalo više od 10 minura, a nakon uspješne reanimacije na travnjaku, prevezen je u bolnicu gdje mu je ugrađen poseban defibrilator koji stimulira rad srca.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare