To je to što me zanima!

Eriksenu istječe ugovor, želi ga Real, a vlasnik traži 250 mil. €

Real se donedavno najviše spominjao u kontekstu sjajnog veznjaka, a sada je u igru ušao i talijanski Juventus. Vlasnik Spursa tražio čak 250 milijuna eura za svog igrača unatoč tome što mu uskoro istječe ugovor.
Vidi originalni članak

Iako se u Tottenhamu nadaju da će nagovoriti Christiana Eriksena (27) da produži ugovor, šanse za takav ishod vrlo su male. 

Eriksenu ugovor sa Spursima istječe u ljeto 2020., kada može otići iz kluba bez odštete. To znači da će ovog ljeta Tottenham morati prodati danskog veznjaka.

Real se donedavno najviše spominjao u kontekstu sjajnog veznjaka, a sada je u igru ušao i talijanski Juventus. Prije tri mjeseca britanski mediji su objavili da je predsjednik Tottenhama Daniel Levy izaslanicima Reala navodno poručio da spreme 250 milijuna eura ako žele Eriksena.

No Levy, poznat kao čvrst pregovarač koji je tijekom godina podosta namučio Real, zna i sam da je to teško očekivati jer tko bi dao toliko za igrača kojega samo godinu poslije mogu dobiti za besplatno. A i pitanje je je li Danac uopće toliko vrijedi.

 Sada je u igru ušao i talijanski Juventus, koji također ima dovoljno financijske moći da se upusti u borbu s Realom. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • dirk_nowitzki89 20.03.2019.

    nema straha za real. Zizou ce napravit pametne stvari kad krenu transferi

  • WieJaNein 19.03.2019.

    Ja ne znam sta svi vide u njemu. 40 milijuna plafon.

  • drogec 19.03.2019.

    Dobar igrac ali 250 milja daj se rani

Komentiraj...
Vidi sve komentare