To je to što me zanima!

Eriksson nudi Bianchija i novac za Romina Mancinija

Talijanski napadač se na Otoku nije najbolje snašao, Manchester City je 'tanak' u sredini terena, a Roma u napadu... I svi imaju koristi
Vidi originalni članak

Iako ove sezone njegova momčad gura neočekivano dobro, Sven Goran Eriksson želi već ove zime dodatno osnažiti ekipu. Napadača Rolanda Bianchija, koji se nije osobito dobro prilagodio otočkom nogometu, ponudio je Romi u zamjenu za Brazilca Mancinija. Računica nije loša - Mancini je ionako na izlaznim vratima Rome, pitanje je dana kada će otići, a rimski klub je u grozničavoj potrazi za napadačem. Naravno, Manchester City će morati dodati i nešto gotovine, budući da je njegova cijena na tržištu izuzetno visoka, čak oko 20 milijuna eura.
Brazilac koji može igrati na lijevoj i desnoj strani veznog reda već je neko vrijeme s Romom u pregovorima oko novog ugovora. No oni ne teku glatko i Roma će morati početi ozbiljno razmišljati o prihvaćanju jedne od ponuda. A one su brojne. Kao zainteresirani za Mancinijeve usluge spominjalo se nekoliko klubova iz europskog vrha, a na čelu kolone navodno je milanski Inter. Ne treba zanemariti ni činjenicu da Mancinijeve ovosezonske igre nisu na razini prošlogodišnjih, pa bi i cijena mogla pasti... Pitanje je jedino koliko mu je zanimljiv Manchester City.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare