To je to što me zanima!

ESPN: Odšteta za Darija Šarića bit će oko 1,2 milijuna dolara

Bez obzira na to što se ove sezone u Hrvatskoj nije razvijao kako se očekivalo, on je i dalje jedan od tri, četiri najtalentiranija igrača na draftu, piše američki ESPN
Vidi originalni članak

U NBA ligi sve se više priča o 19-godišnjem Dariju Šariću za kojeg se ESPN-ov bloger pita "Je li on novi Magic Johnson?".

"Bez obzira na to što se ove sezone u Hrvatskoj nije razvijao kako se očekivalo, njegov talent nije nestao i on je jedan od tri-četiri najtalentiranija igrača na ovom draftu. Da je igrao na koledžu, bio bi jedan od pet najboljih igrača", kazao je neimenovani menadžer jednog NBA kluba.

Sam Šarić govori da će već ove godine otići u NBA ako se pojavi klub koji u njega već sada vjeruje, no ako se to ne dogodi, čekat će do daljnjega. 

ESPN piše da je NBA odšteta za Šarića pristojnih 1,2 milijuna dolara i da to ne bi smjela biti prepreka za klubove koji ga uistinu žele, pri čemu treba znati da klubovi mogu platiti samo 500,000 dolara.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • luchencooo 06.05.2013.

    panjino pijana, pužeš po klubovima hezo je intutucija za tebe......

  • Legenda17 05.05.2013.

    Pa ti idi u Cibonu, umjesto da je otišao u neki drugi klub. Mislim da bi mu čak i u nekom srpskom klubu bolje bilo. Ali ne... Pa ovi šibenčani bi i guze dali za Cibonu, najbolje bi im bilo da onu selendru šibenik prebace negdje u zagrebačko predgrađe

  • chumbo 05.05.2013.

    mario hezonja je tata za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare