To je to što me zanima!

Estonci ih odbili: Hajduk zbog partijanera mora u Dugopolje

Napravili smo sve da napravimo zamjenu domaćinstva zbog Ultra festivala koji je u to vrijeme na Poljudu, ali nažalost, Estonci nisu pristali na to, rekao je Marin Brbić
Vidi originalni članak

Hajduk je u prvom pretkolu Europske lige izvukao estonski Sillamäe Kalev. Prva utakmica je u Estoniji 2. srpnja, a druga - u Dugopolju 9. srpnja. Hajduk je poslao Estoncima zahtjev za zamjenom domaćinstva jer se u vrijeme kad bi Kalev trebao doći u Split, održava Ultra Festival. Estonci su odbili.

- Napravili smo sve da napravimo zamjenu domaćinstva zbog Ultra festivala, ali nažalost, Estonci nisu pristali na to. Ponudili smo im da ćemo pokriti sve njihove troškove u Hrvatskoj, ali oni zbog svojih razloga nisu pristali - rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić, prenosi službena stranica kluba.

Tako će Hajduk Estonce dočekati u Dugopolju.

- Žao nam je jer smo htjeli da što više ljudi na Poljudu dođe na utakmicu. Što se tiče natjecateljskog segmenta, nama odgovara da je revanš kod nas zbog lakšeg prolaza i obaveza u prvenstvu. Tri dana kasnije je derbi u Maksimiru - dodao je Brbić.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • bbbvodice 24.06.2015.

    koji su ovo Čoporaši iz hajduka i splita, pa ništa ne kuže....oličenje primitivizma i nepismenosti.

  • fgcrni 24.06.2015.

    hajdukovci Estonci će vas razbiti sa 3 laka komada, a onda se možete okrenuti domaćem prvenstvu i za sve okriviti Mamića, HNS, i druge ...

  • 23.06.2015.

    cim nisu cajke i takve gluposti odma su partijeri, glupi balkanski mentalitet

Komentiraj...
Vidi sve komentare