To je to što me zanima!

Eto kako izgledaju ruke prvaka: 'Ovo boli i dok samo gledamo'

Braća Martin i Valent Sinković na društvenim mrežama objavila su fotografije ruku punih žuljeva. I sami pogled na fotografiju jasno otkriva koliku bol veslači prolaze do najvećih uspjeha
Vidi originalni članak

Koliko treba trenirati da ruke budu ovakve, napisala su braća Sinković na društvenim mrežama i objavila fotografiju ruku punih žuljeva.

Svjetski prvaci i rekorderi, olimpijski prvaci, jedni od najboljih hrvatskih sportaša svih vremena, Valent i Martin sinković do svega toga nisu došli preko noći.

Iza njih su mjeseci i mjeseci rada, treninga, neprospavanih noći, muke, krvi i znoja, no sve to isplati se kada imate rezultate kakve imaju neponovljiva braća. Nepobjedivi dvojac prije nekoliko je dana dobio i svoj dokumentarni film o putu do vrha i svakodnevnimin odricanjima do ispunjenja sna i zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

A kada vidite fotografije jasno vam je da bez mukotrpnog rada u životu sportaša ne bi bilo apsolutno ništa. I dok im se neki u komentarima čude, drugi ih hvale, većina se divi njihovoj upornosti i snazi.

-  Ovo boli samo dok gledate - piše jedan od obožavatelja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • FILF 21.05.2017.

    Manje ga zuljajte decki da vam i dlake ne izrastu 😉

  • ACM_1899 21.05.2017.

    Zgadit ćete mi ručak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare