To je to što me zanima!

Skoro stradao u nesreći: Eto'o oprostio sve vozaču pa zamolio policiju da ga pusti na slobodu

Samuel Eto'o je prije par dana doživio tešku prometnu nasreću u kojoj je pukom srećom prošao neozlijeđen, a nakon što je pušten iz bolnice posjetio je policijsku stanicu i zatražio od policije da ne kazne vozača
Vidi originalni članak

Samuel Eto'o je kroz svoju karijeru dokazao da je klasa od igrača, a ovim postupkom dokazao je i da je klasa od čovjeka. Naime, nakon što je izašao iz bolnice nakon prometne nesreće u kojoj je, nasreću, prošao neozlijeđen uputio se u policijsku stanicu i razgovarao s krivcem za prometnu.

SAMO MATERIJALNA ŠTETA Skršio auto: Legendarni Eto'o imao nesreću, završio u bolnici

No, Eto'o nije išao s naumom da vrijeđa ili prijeti vozaču autobusa, nego upravo suprotno. Oprostio mu je i usput zamolio policiju da ga pusti na slobodu, zaista nevjerojatno.

Bivša zvijezda Mallorce, Intera i Barce odlučio je da neće prijaviti vozača kamiona, no to će ipak napraviti policija po službenoj dužnosti. Nedvojbeno je da će određenu kaznu morati platiti, ali sigurno da ju je Eto'o svojom gestom umanjio.

 Podsjetimo, bivša zvijezda Barce i Intera Samuel Eto'o završio je u bolnici nakon što se u prometnoj nesreći autobus zabio u njegov auto kada se vraćao s vjenčanja u rodnom Kamerunu.

LJUDINA Eto'o, legendo! Kupnjom kuće spašava kamerunskog velikana

Tamošnji novinari tvrde da je Kamerunac zadržan u bolnici zbog manje ozljede glave, a navodno bi trebao obaviti i neke testove zbog predostrožnosti, a Eto'o se iz bolnice javio i obavijestio javnost da je sve u redu.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tom1slav1 14.11.2020.

    u clanku govore mslo da je vozac autobusa, pa malo vozac kamiona, pa opet busa..svasta

  • KimboSlice 14.11.2020.

    Jedan od najdražih,kakva gazela,ubojica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare