To je to što me zanima!

Eto'o će imati pravog trenera: Eriksson želi voditi ruski Anži?

To je vrlo atraktivan posao. Anži i Eriksson znaju se od ranije. Taj klub želi osvojiti rusko prvenstvo. Za Svena je perfektno što su ambiciozni, kaže Erikssonov agent
Vidi originalni članak

Švedski 63-godišnji nogometni trener Sven-Göran Eriksson zainteresiran je za preuzimanje klupe bogatog ruskog prvoligaša Anžija, tvrdi njegov agent.

Nakon što je prošlog mjeseca dobio otkaz u na dužnosti menadžera engleskog drugoligaša Leicester Cityja, Eriksson važe opcije za nastavak svoje trenerske karijere. Već je povezan s brojnim poslovima na klupskoj i reprezentativnoj razini. 

Preko svog agenta je javno izrazio zanimanje za dužnost šefa struke u Anžiju, klubu koji ima veliku financijsku snagu, te je u svoje redove već doveo igrače poput Samuela Eto’a, Roberta Carlosa i Jurija Žirkova.

No u Dagestanu ne žele imati samo vrsne nogometaše, već i isto takvog trenera. Kao potencijalne mete spominjali su se Guus Hiddink i Fabio Capello, a u cijelu priču se umiješao i Eriksson.

- To je vrlo atraktivan posao. Anži i Eriksson znaju se od ranije. Taj klub želi osvojiti rusko prvenstvo. Za Svena je perfektno što su tako ambiciozni – izjavio je Erikssonov agent Carlos Carvalho za švedski Expressen.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • hej dude 29.11.2011.

    on bi želio trenirati Anži? pa i ja želim avion!

  • Nisam Taj 29.11.2011.

    Neki misle da je on nekad bio dobar trener ali po meni nikad. Proslavio se onog dana kad je dobio najskuplju igracku na svijetu tada,Lazio,ali niti s njim nije uspio napraviti neki rezultat. Na osnovu toga je cak vodio i Englesku nogometnu reprezentaciju s kojom je također napravio veliko nista. Precijenjena velicina nista vise,ako mu daju u Anziju da on krene u taj projekt mogu slobodno zaboravit rezultate u sljedecih nekoliko sezona,te usporavanje rasta tog kluba u svim segmentima.

  • adebissi 29.11.2011.

    samo za parama i mladim curicama leti...nema dobrog rezultata od lazia '99,postao je karikatura od trenera...žalim klub koji će on voditi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare