To je to što me zanima!

Eto'o: Nisam se posvađao s Gasperinijem, pričamo kao svi

Priče oko međusobne razmjene igrača Intera i Manchester Citya i dalje pune stupce. Jedno od imena koje se spominje, sa strane Intera, ono je Samulea Eto'oa
Vidi originalni članak

Napisi oko svađe trenera i Gasperinija, iako ih igrač opovrgava možda su izazvale upravo priče oko 'trampe' igrača. Time bi se igrač našao na izlaznim vratima Intera i očito izvan planova Gasperinija. 

Kamerunski napadač 'nerazzura' tvrdi da su to sve samo medijske besmislice i da se nikada nije sukobio s trenerom. No, uoči susreta Superkupa s Milanom, bio bi to težak udarac za igrača i ne bi čudilo da je svađe zbilja i bilo.

- Nikad nisam bio u nikakvoj svađi s Gasperinijem. Razgovarao sam s trenerom o tehničkim pojedinostima i taktici, ali to je normalna stvar za igrača i trenera, posebice kada ne surađuju dugo i kada su tek u procesu upoznavanja - stoji izjava Et'oa na službenim stranicama milanskog kluba.

Prošle je sezone kamerunski napadač s 21 golom u Seriji A bio najbolji Interov strijelac i vrlo je teško povjerovati da će ga se Gasperini, neovisno o njihovom dobrom ili lošem odnosu, kao ni Inter odreći.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare