To je to što me zanima!

Eto'o samo potpis udaljen od Anžija, Rusi sada žele i Alvesa

Bogati ruski prvoligaš Anži Mahačkala ne staje. Samo potpis dijeli Samuela Eto'oa on toga da psotane najplaćeniji igrač na svijetu, a Rusi već 'love' Raula i D. Alvesa
Vidi originalni članak

Samuel Eto'o u idućih nekoliko dana i službeno bi trebao postati igrač ruskog Anžija. Potvrdio je to i njegov agent Claudio Vigorelli.

- Ako sve prođe u redu na liječničkom pregledu, službeni potpis za Anži uslijedit će u sljedeća dva dana – rekao je Vigorelli.

Iako se činilo kako su pregovori između ruskog prvoligaša i 'nerazzurra' naišli na prepreke, i to u vidu milijuna koji su trebali ići na račun talijanske momčadi, ali i igrača, dogovor je na kraju ipak postignut. Transfer kamerunskog nogometaša iz Intera vrijedan je 27 milijuna eura. Eto'o će po sezoni zarađivati gotovo 20 milijuna eura, a igrač će s Anžijem potpisati na tri godine. Nimalo loša računica za napadača.

Eto'ou bi se u Anžiju mogao pridružiti i Raul, ali i Dani Alves za kojeg je bogati ruski klub spreman ponuditi cifru od 40 milijuna eura. Izaslanici vlasnika Anžija, milijardera Sulejmana Kerimova, mogli bi vrlo brzo put Barcelone, s ponudom koju je teško odbiti. Alves možda ne bi bio najplaćeniji igrač u Anžiju, ali nema sumnje da i 15 milijuna eura godišnje itekako dobro zvuče.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • the-bossko 23.08.2011.

    e pa i ja se dvoumim , i mene su zvali , ali mi nude samo 15 miliončića po sezoni a malo mi ,,,

  • fotball- man 22.08.2011.

    Alvesa i Messija mogu samo sanjati jer je Messi mogel biti vec i u Milanu i u Realu i najvecim klubovima svijetu za placu kakvu neki mogu samo sanjati.... al je odlučil ostati u Barceloni jer ga je Barca proslavila i Barca ga je postavila na noge, Barca mu je plaćala lječenje dok je bil mali, i zato bude ostal u Barci, jer ima puno toga vratiti tom predobrom klubu. Zaboravite da će ti Rusi ikad biti u rangu s Barcelonom!

  • deda52 21.08.2011.

    Ak se ovo ovak nastavi za desetak godina bu Katar prvak svijeta.Ovo je besmisleno,to mora puknuti,kad tad

Komentiraj...
Vidi sve komentare