To je to što me zanima!

Etto: Za Hrvatsku navijamo svi osim sestre, dobit ćete Brazil

HRVATSKA - BRAZIL (18 SATI) Pa tamo rukomet igraju samo oni koji nemaju pojma o nogometu, odbojci i košarci. Hrvatska pobjeđuje lakoćom, rekao nam je bivši dinamovac, Brazilac Etto
Vidi originalni članak

Otišao sam kod roditelja u Brazil, pripremamo se za utakmicu. Svi će u obitelji navijati za Hrvatsku: mama, tata, djeca, supruga... Jedino će sestra Adehilma (33) navijati za Brazil jer ona igra rukomet. Ma to će nam biti trening, javio se Etto.

Bivši nogometaš Dinama (došao 2005.) zaljubio se u Hrvatsku, upoznao sadašnju suprugu Anju, oženio se i ostao u Hrvatskoj.

- I majka Aurelina (59) i tata Olimpio (61) su zaljubljeni u Hrvatsku, obožavaju je. Bili su u Hrvatskoj, vodio sam ih po obali, oduševili su se, kaže da je prekrasna. Navijali su i za Hrvatsku u nogometu protiv Brazila.

Djeca Joakim (9) i Gabriel (6) znaju rukometaše Hrvatske, gledali su i susret protiv Brazila prije četiri godine u Kataru.

Hrvatska je tad jedva pobijedila.

- Ma to je bilo slučajno, malo su podcijenili Brazilce. Hrvatska pobjeđuje lakoćom. Znate tko u Brazilu igra rukomet? Oni koji nemaju pojma o nogometu. Pa čak i onda igraju odbojku, košarku... Tek kad nisi talentiran za te sportove, ide se u rukomet. Pola Brazilaca ne zna ni pravila. Iako, sad se rukomet malo podigao, pogotovo kod mene u Salvadoru. Ali to je još na amaterskoj razini, ne mogu ni zamisliti da pobijede Hrvatsku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali, pobijedili su Srbiju, umalo iznenadili Francusku...

- Pa što?! Hrvatsku neće! Dok sam igrao u Dinamu, imao sam zajedničke treninge kod Miljenka Raka s Vorijem, Balićem, Džombom... Idemo do kraja, bit ćemo prvaci, nitko nas ne može zaustaviti. Brazilci mogu samo sanjati o pobjedi. Rekao sam i sestri da se ne nada previše - rekao je Etto.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • verdax 20.01.2019.

    Tekst se pokazao kao puno besmislenih riječi.

  • tomislavk59 20.01.2019.

    Posto su jucer i jedni i drugi dobili nena kalkulacija.trebamo dobiti ili Njemacku ili Francusku ako mislimo u polufinale.naravno pod uvjetom da dobijemo Brazil. Jedni domacini,drugi prvaci.Njemacka kao da igra ragbi a ne rukomet.vidjeli ste jucer protiv Islanda kako grubo igraju a suci im to toleriraju.vratar dobro brani a kako nece pored onakve grube obrane.i plus jos su tu suci i publika.trebamo u svakom segmentu biti 20% jaci da bi ponistili suce i grubu njigovu igru.i ne smijemo gubiti lopte olako jer s Španjolskom nismo realizirali 8 napada.to se ne smije raditi.

  • lavlje srce 68 20.01.2019.

    Nisam uspio ni jednu tekmu Brazila pogledati ,ali ako naš igraći kažu da su neugodni i brzi a nisu iz europe onda postoji mali respekt prema njima ali ne i strah.Zato jedva čekam tekmu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare