To je to što me zanima!

Euforija uoči sraza u Zagrebu: prodano preko 20 tisuća karata

Nogomet, odnosno, hrvatska nogometna reprezentacija opet puni tribine. Nakon uvjerljivog nastupa u Istanbulu za utakmicu u Zagrebu pomama je za kartama
Vidi originalni članak

- Interes nadilazi sva očekivanja. Ovakva euforija može se usporediti s onom kakva je u Zagrebu vladala uoči utakmica s Englezima - rekao je Nikša Martinac iz HNS-a.

Dok razočarani turski navijači masovno otkazuju aranžmane za zagrebačku utakmicu, Hrvati opet stoje u redovima za ulaznice hrvatske reprezentacije. Nikša Martinac iz HNS-a kazao nam je kako je već u poluvremenu istanbulske utakmice rapidno porasla internetska prodaja ulaznica za uzvratni sraz (utorak, 20.05 sati) te kako ih je do jučer već prodano više od 20.000!

- Interes nadilazi očekivanja. Ovakva navijačka euforija može se usporediti s onom kakva je u Zagrebu vladala uoči utakmica s Englezima - kazao je Martinac.

Karte u Ciboni i Tisku

Važna napomena za navijače: ulaznice se ne prodaju na maksimirskom stadionu, nego na blagajnama KK Cibona u zagrebačkoj Savskoj ulici, svaki dan od 12 do 18 sati. Također, mogu se kupiti i u 24 poslovnice Tisak Media centra širom Hrvatske te putem interneta, na adresi www.ulaznice.hr (plaća se isključivo kreditnim karticama i više nema dostave, nego se ulaznice preuzimaju na Ciboninim blagajnama).

Jučer je maksimirski stadion obišao ticketing manager Turskoga nogometnoga saveza i sa žalošću konstatirao da će u Maksimir doći najviše 500-tinjak navijača njihove reprezentacije (i ta brojka bila bi uspjeh), umjesto planiranih 3800, za koje je bila rezervirana cijela južna tribina. Maksimirski stadion, dakle, neće biti rasprodan i krcat kao u Dinamovim utakmicama pretkola Lige prvaka, ali vatrene će ipak bodriti najmanje tridesetak tisuća navijača.

Veličanstven ugođaj

Bit će to veličanstven ispraćaj preporođenih i rehabilitiranih nacionalnih heroja na kraju iscrpljujućih kvalifikacija za EP, kakav se na ovome stadionu ne pamti još od pobjede nad Šveđanima u jesen 2005. godine kada je reprezentacija osigurala nastup na SP-u...

Zagrebački uzvrat sudit će jedan od najboljih mladih europskih sudaca, Portugalac Pedro Proenca (41), koji je nedavno već bio u Zagrebu, sjajno odsudivši prvu utakmicu pretkola Lige prvaka Dinamo - Malmö (4:1). U Ligi prvaka već je sudio 13 utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ilirac 13.11.2011.

    Mora da se karte prodavaju po 1 kunu,kao za utakmice Dinama u kvalifikacijama za LP,hahahaha

  • TomoCro25 13.11.2011.

    Kako odjednom svi opet vole repku,vise nikome nesmeta bilic i ostali....LOL ....da se razumijemo kad god igaju nasi ja se nadam pobjedi!! Nema veze sto smo ih tamo dobili,moramo i doma pobjediti da udjemo u jacu jakosnu skupinu!!

  • 13.11.2011.

    ma tis kralj!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare