To je to što me zanima!

Eurogolovi vrijedni finala Kupa, propao plan o odmaranju igrača

Dinamo se mučio protiv Gorice, ali gosti su u 49. minuti ostali s deset igrača. Prilično "lak na obaraču" bio je Mario Zebec koji je drugi žuti karton pokazao Cheicku Keiti...
Vidi originalni članak

Dinamo se uz dosta problema plasirao u finale Hrvatskog nogometnog kupa, momčad Damira Krznara uspjela je u 120 minuta "riješiti" (4-1) Goricu. Prilično dobru i raspoloženu Goricu koja je u Maksimiru ostavila srce na terenu. Ali i prilično naivno, u samo četiri minute drugog dijela (primili gol za 1-1 i pocrvenio Keita), izgubila utakmicu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 147

  • Miro Rogic 30.04.2021.

    Nije prvi put pa vec dvadeset godina kad nesto zaskripi iskrsne neki Bebek,Siric <Maric,Kovacic,Batinic,Jovic i sad Zebec i koliko ih jos ima da nebi nabrajao.

  • 7vuk777 29.04.2021.

    bravo za zebeca a gorici svaka čast na igri,protiv dinama cjelo poluvrijeme sa igračem manje skidam kapu,ali u zadnjih 8 kola tipično da suci uništavaju goricu,te žuti,crveni,penali

  • Baljak47 29.04.2021.

    Gorica je imala veliki hendikep, zato što je pravdu dijelio Dinamov navijač! Njegov kriterij o dodjeli žutih kartona najbolje pokazuje njegovu "pravdu"!? Konačno Zebec je Dinamu donio kup i prije 2god.

Komentiraj...
Vidi sve komentare