To je to što me zanima!

Euroliga: Ante Tomić je bio najbolji u pobjedi Reala

Tomić je postigao ukupno 12 poena, uhvatio je devet lopti pod obručima, a ostvario je i tri asista u manje od 21 minute provedene na parketu
Vidi originalni članak

Ante Tomić odigrao je statistički vrlo dobru utakmicu i zaradio najviši valorizacijski indeks (18) u pobjedničkoj momčadi Reala u pobjedi 77-69 protiv Montepaschija iz Siene. Riječ je o posljednjoj utakmici 4. kola u skupine F Topa 16 Eurolige nakon koje sve momčadi u grupi imaju izjednačen omjer pobjeda i poraza 2-2. Tomić je postigao sedam od ukupno 12 poena u posljednjoj četvrtini u kojoj je domaćin nadoknadio rezultatski manjak (53-48). Uz šut 5/8 za dva poena i 2/4 sa linije slobodnih bacanja Tomić je uhvatio devet lopti pod obručima (četiri napadačka skoka), što mu je bilo dovoljno za naslov najboljeg skakača utakmice. Ostvario je i tri asistencije uz jednu izgubljenu loptu u manje od 21 minute provedene u igri. Romain Sato je ubacio 17 poena i imao osam skokova za Montepaschi.
Odigrane su i obje utakmice u skupini E. Barcelona je u Ateni kod Panathinaikosa stigla do treće pobjede nakon što su sa 70-67 slavili protiv Panathinaikosa predvođenog Nikolom Pekovićem s 20 koševa. Kod Katalonaca je najbolji bio Erazem Lorbek s double-double učinkom od po deset poena i skokova, dok je Juan Carlos Navarro ubacio najviše, 15 koševa. Barcelona je posljednju četvrtinu dobila 26-12 i ostavila tako Panathinaikos bez ijedne pobjede u grupi.
Košarkaši Partizana upisali su treću pobjedu u nastavku sezone. U Pioniru je pao Maroussi 79-76.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • razumni...not 25.02.2010.

    svaka cast tomicu al mislim da si zabrijavate previse nije on jos za neki europski klub a kamoli od NBA

Komentiraj...
Vidi sve komentare