To je to što me zanima!

Euroliga sprema kazne za sukob na utakmici Reala i Partizana: Francuzu prijeti zabrana igranja

Euroliga o kaznama mora odlučiti vrlo brzo, a zasigurno se najveća kazna sprema Francuzu Yabuseleu koji je Exuma doslovno zakucao u pod
Vidi originalni članak

Španjolska Marca tvrdi kako će Euroliga poduzeti ozbiljne mjere protiv sudionika tučnjave na utakmici između Real Madrida i Partizana. Za neke sudionike kazne bi mogle biti i maksimalne. Na primjer, ako povjerenstvo odluči Guerschon Yabusele bi mogao dobiti kaznu do četiri godine kao zvijezda onoga što se dogodilo pred kraj utakmice.

'CRNO-BELIMA' POBJEDA VIDEO Potpuni kaos u Madridu! Prekid utakmice zbog tučnjave košarkaša Partizana i Reala

Propozicije propisuju kazne od 30.000 do 280.000 eura. Kazna može biti i zabrana ulaska u paviljone i na utakmice Eurolige u razdoblju od jedne do četiri godine. 

MAKLJAŽA KOŠARKAŠA VIDEO Detalji tučnjave: Hezonja skoro 'odalamio' Puntera dok je htio spasiti Džanana Musu!

Propozicije kažu sljedeće:

 "Ozbiljan prekršaj smatra se ako postoji fizička agresija protiv bilo koga od sudionika (od navijača preko sudaca do igrača) u utakmici", stoji u pravilima natjecanja"

NEVIĐENE SCENE VIDEO Igrač Partizana nakon tučnjave teško ozlijeđen:'Mogla mu je puknuti kralježnica'

Na snimci utakmice jasno je vidljivo kako je sve započelo grubim prekršajem Sergija Llulla nad Kevinom Punterom. Amerikanac se okrenuo, pokazao šaku, a zatim su se u sukob uključili Deck i Musa kojeg su napali Lessort i Punter, Potez dana izveo je Yabusele koji je izveo hrvački zahvat na Danteu Exumu i na kraju ga ozlijedio.

Slučaj je još uvijek svjež, a Euroliga mora odluku donijeti prije treće utakmice koja je na rasporedu 2.5, a sljedeća dva susreta igraju se u Beogradu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Samoargumentić 28.04.2023.

    Bravo partizan i obradoviću

Komentiraj...
Vidi sve komentare