To je to što me zanima!

Europska bronca hrvatskom bodybuilderu Filipu Dropuliću

Filip je ove godine debitirao u novoj kategoriji i na državnom prvenstvu gdje je osvojio zlato, a uspjeh je ponovio i na Europskom prvenstvu. Kako kaže Filip, bronca zlatnog sjaja i definitivno obećavajuća budućnost
Vidi originalni članak

U svom debitantskom nastupu na Europskom prvenstvu u bodybuildingu Filip Dropulić osvojio je broncu. Natjecao se u kategoriji junior classic bodybuilding. Filip je i aktualni prvak države  u classic bodybuilding kategoriji.

Ovogodišnje prvenstvo održava se u španjolskoj Santa Susanni i traje do ponedjeljka, 7. svibnja. Hrvatska ima ukupno 12 predstavnika.

- Za mene ova bronca sjaji kao zlato. Prijeći iz physiquea u klasik, bez odrađivanja ijednog perioda mase ili odmora, u treću sezonu za redom te nakon 104 dana najjačih priprema do sad debitirati na natjecanju kao što je Europsko prvenstvo i uzeti medalju... zato sija kao zlato. Dečki su bili samo krupniji, ali budem i ja kad si uzmem pauzu da napakiram koji kg bifteka, linije su tu - napisao je Filip na svojoj Facebook stranici.  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zelimir64 15.05.2018.

    -Svjetski,a naš Filip Dropulić.Samo naprijed i u nove pobjede,jer tebi ništa nije nemoguće.Ponosan sam na tebe,a i na sebe što je moja malenkost dio tebe.Živ i zdrav bio,živio...-P.S.SVIJET VOLI POBJEDNIKE...

  • croman995 05.05.2018.

    Jkohler jadnice jedan nikad utega vidio pa komentira.

  • jopet_1 04.05.2018.

    Bravo majstore

Komentiraj...
Vidi sve komentare