To je to što me zanima!

Europska liga: Bešiktaš već u Bragi osigurao osminu finala

U 37. je Sivok zabio nakon kornera. Fernandes je nakon asistencije kod prvog gola u 58. minuti sjajno u prostor proigrao Sabrosu, koji je postavio konačni rezultat, 2-0
Vidi originalni članak

Nogometaši istanbulskog Beşiktasa pobijedili su u prvoj utakmici 1/16 finala Europa lige portugalsku Bragu na gostovanju 2-0...

Po domaću su momčad pogubni bili Portugalci, kojih su u turskoj momčadi, uz trenera Carlosa Carvalhala, inače vivšeg Bragina igrača i trenera, čak četvorica: Manuel Fernandes, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma i Hugo Almeida.

U 37. je minuti češki branič-veznjak Tomaš Sivok zabio nakon kornera koji je izveo Manuel Fernandes. Portugalski je veznjak također u 58. minuti sjajno u prostor proigrao sunarodnjaka Simaa Sabrosu, koji je postavio konačan rezultat.

Portugalski klub, lanjski finalist natjecanja, tako je pred ispadanjem već u prvom krugu nokaut-faze ovosezonskog natjecanja. Uzvratna se utakmica igra 23. veljače u Istanbulu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zigzag_2 14.02.2012.

    2_0 i osigurali prolaz?!?! To je nešto najgluplje kad netko kaže da je sa 2-0 osigurao prolaz.Lopta je okrugla i za gol je dovoljna minuta tak da nebi nikada govorio da je nešto gotovo do samog sučevog zvižduka :)

  • lovac_u_mutnom 14.02.2012.

    dosadni su mi ovi što "padaju" na jednom paru......nek' malo pišu oni što "dižu" lovu, ako ih ima.....

  • mido91gunit50 14.02.2012.

    pado na njima na kladionici igro na bragu reko dobra kvota

Komentiraj...
Vidi sve komentare