To je to što me zanima!

Europski div stiže po Lovrića: Gorici više od 4,5 milijuna eura

Otočki mediji donose senzacionalne vijesti - za Lovrića je zagrizao europski div Celtic, koji krilnog veznjaka Gorice vidi kao pravu zamjenu za svojeg glavnog igrača Mohameda Elyounoussija
Vidi originalni članak

Kristijan Lovrić trenutno je najveća senzacija HNL-a. Dva puta ovaj tjedan srušio je Hajduk, prvo u kupu, a onda i u prvenstvu tako što je zabio fantastičan slobodnjak s 25 metara.

'Kralj slobodnjaka' HNL-a ove je sezone u dresu Gorice postigao sedam golova i ostvario četiri asistencije pa njegove igre nisu prošle nezapaženo i u ostatku Europe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A otočki mediji donose senzacionalne vijesti - za Lovrića je zagrizao europski div Celtic, koji Lovrića vidi kao pravu zamjenu za svojeg glavnog igrača Mohameda Elyounoussija. Marokanac je u Celtic stigao na posudbu iz Southamptona, a do sada je već zabio pet golova i tri puta asistirao.

U Southamptonu se upalio alarm i čelnici kluba razmatraju da ga već na zimu povuku natrag. 'Svecima' nije dobro krenulo u Premier ligi i nakon 11 kola nalaze se u zoni ispadanja na 18. mjestu pa će svim raspoloživim snagama pokušati preokrenuti negativan trend i sačuvati premierligaški status. Tu bi ključnu ulogu mogao igrati Elyounoussi, koji je u odličnoj formi.

Marokanac igra istu poziciju kao i Lovrić, lijevo krilo, no prema Transfermarktu vrijedi puno više nego naš veznjak (15 milijuna eura). Specijalizirani nogometni portal Lovrića cijeni na 2 milijuna eura, međutim jasno je da ga Gorica neće pustiti za tako 'mali' novac već da će tražiti više.

Spominje se da bi Lovrićev transfer u Celtic mogao Gorici donijeti nešto više od 4,5 milijuna eura.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 98

  • libeluli 04.11.2019.

    Ako imalo promisli bolje će mu biti još dvije tri sezone u Dinamu...pa 25-30 milja

  • Sandokan Janosik 04.11.2019.

    Jja mislio dolazi Dinamo, PSG ili Barcelona...... Ono...

  • Kalča 99 03.11.2019.

    Ako nauci igrati obranu moze u neki top klub a ovako sigurno Turska ili mozda Škotska...

Komentiraj...
Vidi sve komentare