To je to što me zanima!

Europski velikani u utrci za Brazilcem Keirrisonom

Za 19-godišnjeg napadača Coritibe zainteresirani su Barcelona i Valencia, a sada im se priključio i Liverpool. Idućeg ljeta bit će slobodan igrač
Vidi originalni članak

Početkom prosinca mladi napadač Coritibe navršit će 20 godina. Izvještaji iz Brazila kažu da je riječ o izvanserijskom talentu, a to su prepoznali i najveći europski klubovi. Dosad je bilo poznato da ga u svoje redove želi dovesti Barcelona i Valencia, no interes Liverpoola je novost. Idućeg ljeta Keirrison će biti slobodan igrač, istječe mu ugovor s klubom u kojem je odrastao.
Iz mlađih kategorija Coritibe u seniorsku momčad je promoviran 2007. i od tada je odigrao 100 seniorskih utakmica. Zabio je 54 gola i time privukao pažnju europskih velikana. U svojoj prvoj seniorskoj sezoni pomogao je Coritibi da se iz druge lige probije u prvu, nakon čega je odigrao impresivnu prvoligašku sezonu. U prvenstvu države Paranaense bio je prvi strijelac sezone s 18 golova. Početkom svibnja ove godine ozlijedio se na utakmici protiv Palmeirasa, no to je sada iza njega. A ispred njega je velika europska perspektiva.

KUPIO NOGOMETNI KLUB
S ocem je Keirrison u travnju ove godine kupio klub iz gradića Campo Grande iz države Mato Grosso do Sul. Od kluba su napravili nogometni centar i nazvali ga Centro de Futebol Keirrison, odnosno skraćeno CFK9.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare