To je to što me zanima!

Veliki kiks Eurosporta: Srpska trobojnica umjesto šahovnice!

Ugledni portal i televizija nisu se proslavili uoči ljetnog Eura, na fotografiji pokraj opisa neko su vrijeme stajali srbijanski navijači sa zastavama istočnog nam susjeda
Vidi originalni članak

Ugledni Eurosport napravio je veliki gaf predstavljajući hrvatsku reprezentaciju uoči Europskog prvenstva koje počinje 8. lipnja u Poljskoj i Ukrajini. Naime, na fotografiji pokraj opisa neko su vrijeme stajali srbijanski navijači sa zastavama istočnog nam susjeda. No, nakon nekoliko gnjevnih komentara, fotografija je uklonjena.

Inače, Eurosport je istaknuo da Hrvatska ima prilično tešku skupinu te da bi nam protiv Španjolske i Italije moglo nedostajati brzine. Uz to, prisjetili su se našeg ispadanja od Turske na Euru 2008. te podsjetili na neke naše slavne igrače poput Bobana i Šukera.

Navodi se da, kao i sve balkanske momčadi, naša reprezentacija ima velik talent te da, za razliku od susjeda iz regije, znamo igrati pod pritiskom.

Kao vođe generacije spominju se Srna, Eduardo i Modrić, od kojeg najviše očekuju. Kao dodatni problem u našoj reprezentaciji vide nedovoljan broj adekvatnih zamjena

Idi na 24sata

Komentari 203

  • jluci82 03.06.2012.

    Toooooo!

  • novi30 02.06.2012.

    vidi se kolko su inteligentni,engleske seljacine....

  • IvoDorotic_1 02.06.2012.

    Nije to nikakav kiks, jer to nije prvi put da su oni nešto glupo o nama i našim igračima, rekli ili napisali. I to onda kada je naša reprezentacija bila jaka, nadam se da će to biti i ovog puta. Nezaboravite da su večina komentatora iz nekadačnjeg DDR, tako da i oni plaču za prošlošću, još malo pa bi morali nestati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare