To je to što me zanima!

Eurosport: Mandžukić nije niti na klupi zbog (ne)discipline!

Mario zbog disciplinskih razloga nije u kadru, rekao je sportski direktor Bayerna Sammer i dodao kako Mandžo nije dobro trenirao i zbog toga je ostao u Münchenu!
Vidi originalni članak

Utakmicom 18. kola u Mönchengladbachu između Borussije i Bayerna nastavila se Bundesliga nakon mjesec dana stanke. Prva utakmica Bavaraca nije donijela dobre vijesti što se tiče Marija Mandžukića!

Hrvatski reprezentativac nije niti na klupi, a njemački Eurosport dao je obrazloženje:

- Ribery, Schweinsteiger, Mandžukić nisu u kadru, ali zbog različitih razloga. Franck i Bastian su ozlijeđeni, a Mandžukić zbog disciplinskih razloga - rekao je sportski direktor Matthias Sammer i dodao kako Mario nije dobro trenirao i zato je ostao u Münchenu!

Čini se kako je Mandžu uzdrmao potpis s Lewandowskim, a ovo nikako nije dobro za izbornika Niku Kovača uoči Svjetskog prvenstva.

Inače, Bayern je pobijedio 2-0, a golove su zabili Götze te Müller iz penala, u 7., odnosno 53. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • LebronPetrovic 25.01.2014.

    Bayern može u finale LP samo sa Hrvatima u napadu ! Guardiola bu dobil otkaz kad ispadne u LP i žalit će oni za Mandžom !

  • LebronPetrovic 25.01.2014.

    Malo im je dao i još ga pljuju ! Sramotni su taj Beckenbauer i ostala uprava Bayerna !

  • 25.01.2014.

    nešto čitam da je wenger opasno zagrizao za njega,daj Bože da nešto bude iz toga.uz ramseya,ozila,cazorlu,walcotta bi se nazabija sigurno golova... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare