To je to što me zanima!

Everton odaslao odlične vijesti: Gomes će se potpuno oporaviti

Operacija je prošla izvanredno i očekuje se da se Gomes potpuno oporavi. Nekoliko će dana provesti u bolnici, a zatim krenuti s rehabilitacijom, poručili su iz liverpulskog kluba
Vidi originalni članak

Stravičan lom noge Andrea Gomesa potresao je englesku nogometnu javnost u nedjelju. Tottenhamov Son Heung Min u jednom mu je duelu uklizao i u trenu se uhvatio za glavu i zaplakao kada je shvatio što se dogodilo. Nitko to nije mogao gledati.

EVERTON ISTRAŽUJE Slomio se jer je teško ozlijedio Gomesa, rasistički ga vrijeđali

- Ovo je težak trenutak za nas kao grupu ljudi, ali i momčad. Ovo je veće od nogometne utakmice. Sada nam je ovo najvažnije od svega. Moramo se kao grupa držati zajedno - rekao je menadžer Evertona Marco Silva koji je tijekom davanja izjava jedva ostao pribran. 

Dan kasnije iz bolnice stižu ohrabrujuće i umirujuće vijesti. 

- Operacija je prošla izvanredno i očekuje se da se Gomes potpuno oporavi. Nekoliko će dana provesti u bolnici, a zatim krenuti s rehabilitacijom - poručili su iz liverpulskog kluba.

VIDEO: STRAVIČAN LOM NOGE Suze, šok i strava u Engleskoj: Gomesu tragično puknula noga

Vjerojatno će sada pasti barem mali dio kamena sa srca i Minu koji je cijelo vrijeme plakao u svlačionici.

- Nisam htio gledati što se dogodilo Gomesu. Sve što mogu je poslati mu najbolje želje za što bržim oporavkom. Otišao sam u svlačionicu i Son je utučen, ne prestaje plakati, ne može podignuti glavu, ali nije ovo njegova krivica. Ne želite da se ovo dogodi drugom profesionalcu - govorio je Dele Alli.

Međutim, dio navijače vrijeđao je južnokorejskog nogometaša na rasnoj osnovi, iz Evertona su najavili istragu.

- Everton će pokrenuti istragu protiv navijača koji je vrijeđao Sona. Najstrože osuđujemo sve oblike rasizma.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare