Obavijesti

Sport

Komentari 10

Slomio se jer je teško ozlijedio Gomesa, rasistički ga vrijeđali

Slomio se jer je teško ozlijedio Gomesa, rasistički ga vrijeđali
8

Everton će pokrenuti istragu protiv navijača koji je rasistički vrijeđao Sona dok su njemu tekle suze zbog protivničkog igrača. 'Najstrože to osuđujemo', objavili su nakon susreta sa 'spursima' iz Goodison parka...

VIDEO

Južnokorejski nogometaš Son Heung-Min koji je u remiju Evertona i Tottenhama (1-1) slomio nogu igraču domaće momčadi, Andreu Gomesu, zbog čega je dobio crveni karton.

Izrazi na licima igrača jasno su pokazivali koliko je ozljeda ružna, a među njima je najviše šokiran bio upravo Son kojemu zasigurno nije bila namjera na taj način ozlijediti Gomesa. Posljedično, Son je počeo plakati i u suzama je napustio travnjak Goodison Parka, no tribine mu nisu oprostile. 

Neki od navijača vrijeđali su južnokorejskog nogometaša na rasnoj osnovi zbog čega je dan nakon utakmice stiglo i službeno priopćenje iz Evertona. 

- Everton će pokrenuti istragu protiv navijača koji je vrijeđao Sona. Najstrože osuđujemo sve oblike rasizma - objavili su nakon susreta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, Gomes je Sonu pobjegao uz aut liniju, a Korejac ga je faulirao s leđa nakon čega se Portugalac silovito zabio u Auriera. Teško je reći u kojem trenutku se točno dogodio lom, je li to bilo prilikom sudara s Aurierom ili nakon pada na travnjak. Serge Aurier krenuo se moliti na travnjaku dok je Son briznuo u plač.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener