To je to što me zanima!

Everton spreman oboriti rekord i za Islanđanina dati 55 mil. €!

SPLIĆANI, SPREMITE SE Gylfi Sigurðsson uskoro bi mogao potpisati za Everton, idućeg Hajdukova protivnika u Europi. Odšteta za veznjaka iznosi astronomskih 55 milijuna eura
Vidi originalni članak

Čini se kako Hajdukov protivnik u razigravanju za Europsku ligu sprema veliki transfer. Everton je obnovio kontakte sa Swansea Cityjem oko dovođenja islandskog reprezentativca Gylfija Sigurðssona, javlja u subotu britanski list The Times.

"Toffeesi" su za 27-godišnjeg razigravača spremni oboriti klupski rekord i platiti 50 milijuna funti (oko 55 milijuna eura), a trener Ronald Koeman želi ga u momčadi vidjeti "do početka idućeg tjedna".

Osim Sigurðssona, na radaru liverpulske momčadi je i Mario Lemina, Juventusov veznjak kojega traži i West Ham hrvatskog trenera Slavena Bilića. "Čekićari" su, tvrdi Gazzetta dello Sport, bliže dogovoru s Gaboncem za 15 milijuna eura odštete.

Prva utakmica četvrtog pretkola Europske lige između Evertona i Hajduka na rasporedu je 17. kolovoza na Goodison Parku, a uzvrat je 24. kolovoza na Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • no no 06.08.2017.

    Što reci,usrali smo se...lol. Odakle je ovi jazavac???

  • Joker123 05.08.2017.

    Previse

  • dinamojavolim1 05.08.2017.

    Mene zanima di su sad oni "strucnjaci" koji su likovali kad su platini i blater smjenjeni???dal je sad nogomet postao puno posteniji??? SP u katru sa 700 reprezentacija?liga prvaka u koju klubovi iz zemlje poput nase nece moci uci??prodaja igraca za 220 milja eura?

Komentiraj...
Vidi sve komentare