To je to što me zanima!

Evo gdje gledati Dinamo protiv Ludogoreca: Prijenos će biti dostupan manjem broju ljudi

Utakmice Dinama i Škupija prenosio je HTV, ali ovaj put je došlo do promjene. Utakmica Ludogoreca i Dinama gledat ćemo na jednom drugom kanalu
Vidi originalni članak

Nakon mučenja protiv Škupija, Dinamo u utorak navečer nastavlja svoj put prema grupnoj fazi najjelitnijeg europskog natjecanja. Hrvatski prvak od 19.45 gostuje kod Ludogoreca u trećem pretkolu Lige prvaka. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utakmice Dinama i Škupija prenosio je HTV, ali ovaj put je došlo do promjene. Sport Klub je slavodobitno objavio kako je osigurao prijenose utakmica iz Razgrada i Zagreba, a sutrašnji dvoboj moći ćete pratiti na trećem kanalu. No, prijenos će biti i na Maxsport kanalu. Uzvratna utakmica igra se 9. kolovoza u Maksimiru, a prenosit će je Maxsport. 

Prijenos će biti dostupan manjem broju ljudi nego susreti sa Škupijem, a MAXtv je ukinuo sve SK kanale. Neslužbeno, oni su sad dostupni za oko 100.000 korisnika u Hrvatskoj. 

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub ubuduće će moći pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

Dinamo je prolaskom u treće pretkolo osigurao minimalno grupnu fazu Konferencijske lige, a ako 'modri' prođu u play-off Lige prvaka i tamo ispadnu, europski put će nastaviti u Europskoj ligi. No, naravno, nadamo se drugačijem raspletu i da ćemo nakon tri godine opet najjače europske klubove gledati na Maksimiru.

Prvo treba proći uvijek neugodni Ludogorec s kojim je Dinamo četiri puta igrao u Europi, a u slučaju prolaska u play-off, s kim će 'modri' igrati, doznat ćemo u utorak od 12 sati kada je na rasporedu ždrijeb u Nyonu. 

A to mogu biti:

Karabah - Ferencvaros

Bodø/Glimt - Žalgiris Vilnius

Apollon - Maccabi Haifa

Trabzonspor

POGLEDAJTE VIDEO: SAŠA MATIĆ O KOVAČIĆU I VIDI 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • villiberos 03.08.2022.

    na hrt naravno ne

  • Habedere1 02.08.2022.

    Zašto mi plaćamo HRT pretplatu moj bože

  • tomo.os 02.08.2022.

    Dajte ljudi, prelazite na IPTV i pozdravite se s našim katastrofalnim operaterima. Za 70 eura na godinu imam sve moguće sportske i druge programe i to za dva uređaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare